Vie niekto nejakym sposobom obnovit vymazane fotografie ? Resp je to vobec mozne? Uz vela krat som pocula ze kazda fotka co bola odoslana cez internet je niekde ulozena, da sa ku tomu nejako dostat ? Nemyslim tie appky na obnovenie fotografii . .
Ano,u toho,komu si ju poslala.
@belasy_motylik z telefonu, skor myslim nejaky iny sposob ako volne pristupny na icloude alebo disku alebo kde . . Par ludi mi povedalo ze kazda fotka je niekde ulozena aj ked je zmazana . . Len ci je niekto tak schopny v tychto veciach aby sa ku tomu vedel dostat
@niekto2hy 👍
Z telefónu neviem, ale s PC mám skúsenosť, keď nám komplet odišiel, že z neho chalanisko, ktorý sa tomu venoval len tak, za jednu noc vytiahol v rámci obrázkov aj to, čo som za tie roky len rozklikla pri pozeraní na nete, bolo tam toho toľko, že som to triedila roky, čo tiež teda nebolo ktoviečo, skús sa obrátiť na nejaký dobrý servis a spýtať sa tam.
@belasy_motylik a mas na neho nejaky kontakt ? Spytat sa ci nevie aj z telefonu
Nechcela si aplikacie,obnova obrazkov na disku sa robi pomocou apky,to iste aj v telefone,sd karte.
To bolo roky dozadu, už naňho nemám nič.
mne sa zalohuju fotky v priecinku goole fotky
Jasne, nainstaluj si photorec (je zdarma a open source) na tvoj PC potom pripoj telefon ako disk k PC a spusti photorec a vyber ten disk telefonu. Pouzivaj ten telefon co najmenej kym nespustis photorec, lebo si mozes tie fotky prepisat. Good luck ;)
V pamäti telefónu/počítača môže stále byť. Súbor sa po tom, čo ho vymažeš, fyzicky nevymaže, len sa tá časť pamäte uvoľní pre možnosť nového zápisu = dáta sú tam, kým sa neprepíšu niečím iným. Ak máš v pamäti dostatok voľného miesta a neukladala si príliš veľa nových súborov, potom tam tvoja fotka stále môže niekde byť - na to, aby si ju vedela obnoviť, slúžia rôzne programy a aplikácie.
Že fotka z interneru nikdy nezmizne, je len metafora, ktorá chce povedať, že už nemáš kontrolu nad tým, kam a akými cestami sa poberie. Fotka teda niekde reálne môže ale aj nemusí viac existovať. Ak sa k nej nevieš dostať bežnými spôsobmi (zálohy tvojich účtov, história aplikácií a podobne), už sa k nej dostaneš ťažko. Teda, predpokladám, že to nie je tak cenná forografia, že by tebe alebo komukoľvek inému stála za to, aby vynaložil toľké úsilie a peniaze, ktoré by ten pokus o jej získanie stál.
Z počítača?