Je možné kúpiť Lupilu plienky na Lidl shope?

lenull103
2. nov 2020

Maminky,chcem sa opýtať. Tento týždeň budú v akcii v Lidli plienky,bude sa dať ich objednať aj cez eShop?ci iba na predajni?lebo sme ostali v karantene a potrebujeme plienky,nemá nám ich kto kúpiť,tak či náhodou.
Ďakujem a pekný deň ☺️

qetka
2. nov 2020

@lenull103 nedali sa kupit nikdy doteraz na eshope. Nemas nejaku susedy, co by ti ich nechala pred dverami?

lenull103
autor
2. nov 2020

@qetka sme u svokrovcov a tu nás to všetkých chytilo,dokonca aj ďalšie 2 najbližšie rodiny,sme na dedine..budem to riešiť,či nám niekto kúpi alebo objednam nejaké iné cez internet a kuriér prinesie..len mame radi tieto,tak sa pýtam,nikdy som ešte nič neobjednávali cez ich eShop..ďakujem za odpoveď 🙂

qetka
2. nov 2020

@lenull103 no nezavidim ti. Aj my ich pouzivame. Keby to bol niekto u nas, tak mu kludne kupit, ale ty si trosku daleko :D

rik01lulaka
2. nov 2020

Kľudne môžeš kontaktovať obecný úrad....u nás v pohode kto je doma, vybavujú nutné nákupy...
A teda ja som tiež len Lidl plienky kupovala, ale myslím, že na čas využijete akékoľvek vám kto kúpi 😉

gabikaa96
2. nov 2020

Síce možno trocha od veci ale my sme z lidl plienok prešli na babylove a nejaký extra rozdiel som nenašla, a to vieš aj objednať z netu.

lenull103
autor
2. nov 2020

@qetka zlata si ❤️