Prosim vas nevie mi niekto povedat ci davaju vodicak na splatky aj ked je zena na materskej?
@alinka183 to sa musíš informovať u konkrétnej autoškoly - niekde to majú riešené cez splátkovú spoločnosť, takže tam prejdeš aj preverovaním príjmu a to ti neschvália, niekde to majú tak, že polovicu platíš na začiatku a zvyšok do konca kurzu, niekde to majú na 10 splátok, ale teda naťahovať vodičák skoro rok sa mi zdá nezmysel. Za mňa - ak máš na splátky, tak si odkladaj a zaplať ho naraz.
@alinka183 určite sa da ale ako pisu baby treba sa obrátit na konkrétnu autoškolu 😊 ja som platila kazdy mesiac asi 5 mesiacov 😊 úplne v pohode sa s nimi dalo v tom case ked som robila dohodnúť 😊
@alinka183 aj ked to som nebola na materskej 😅 az teraz som si to všimla.. Ale studentka bez prijmu takze iba si nájsť autoškolu a sa s nimi dohodnúť 😊
@alinka183 ako píšu baby. Ja som bola nezamestnaná a peniaze co som zarobila na praxi išli do autoškoly 3x po 150 a plus skúška tuším 25. Šla som bez kondicnej jazdy a spravila som na 1krat
Moja dcera si robi vodičak a bezproblémov zaplatili sme pri vstupe 30 eur na začiatok a zvyšok kedykoľvek a akúkoľvek sumu, len proste do konca kurzu aby bol doplatený. Záleží od majiteľa autoškoly aké dá možnosti.
Asi závisí od konkrétnej autoškoly, ale videla som aj také, kde nemali problém s vodičákom na splátky
Ja som mala má 3 splátky. Muselo to byt uhradené do konca kurzu. Robila som si počas rodicaku
pozri si stránku danej autoškoly , poprípade ich kontaktuj a popýtaj sa .