Ahojte vsetci...chcela.by som vas poprosit o radu ktora ma uz trapi 11 rokov..je to mozne aby sa moj priatel prisiel rozlucit v den jeho pohrebu..citila som chladnu ruku na mojom pleci a vecer som ho videla ist s obyvacky do kuchyne a stal a pozeral na mna..v den pred smrtov mi dal pekny pohlad ..potom este par krat bol za mnou citila som dotyk na chrbte a doma som bola sama..velmi mi chyba...prosim vas poradte mi co to vlastne je..dakujem😢
Ano 11 rokov..nebola.som na.pohrebe.lebo som to psychicky nezvladla..
a ako zomrel? ci je to mozne alebo nemozne 🙂... to keby z nas niekto vedel, tak nekomentuje na mk. to nevie s urcitostou povedat asi nikto. co by som ti ale poradila, tak je psycholog, psychoterapeut. je nacase s tym nieco robit s odbornou pomocou. preto som sa aj na zaciatku vlastne pytala, ako zomrel. asi medzi vami zostalo nieco nevyjasnene a nechat to ist by ti mali pomoct prave psychologickymi technikami.
Dominika6 dakujem hoci viem,ze.mi chce nieco povedat..neda sa zabudnut a boli to velmi
@nada351 mozno si sa na neho tak silno upla, ze nemoze odist...a pokoj nemate ani jeden :(
Dobry psycholog alebo nejaka alternativna liecba...11 rokov je velmi dlho. Najvyssi cas sa oslobodit. Nezabudnut, ale zit dalej.
Drzim palce.
Neviem si predstavit cim prechadzas, no povedala by som skor, ze si si moc priala aby prisiel alebo skor moznop neodchadzal a preto sa ti zdalo, ze si citila jeho dotyky. Ja na taketo veci moc nie som, ale tak clovek za to tiez ruku do ohna neda.
Napisem osobne do spravy
Ahoj, rozhodne to mozne je . Mne to urobila prastarka sice som ju nevidela ale pocula. Den ked zomrela tak ma spominala vsetci boli pri nej a jediny kto tam nebol som bola ja. Mamine povedala ze sa chce rozllucit aj so mnou lebo vie ze zomrie. Nebola chora nejako vazne mala 94 rokov zomrela pokojnou smrtou. Asi tyzden po pohrebe som bola u starkej v tom dome kde byvala aj prastarkka. Pocula som jej hlas ako mi povedala Ahoj Kristinka. Takze urcite to podla mna mozne je
Určite to bol on. Dáva Ti tak najavo, že je stále s Tebou.
Asi ho tu stále držíš a on nedokáže prejsť do svetla.
Je tu niekoľko duchovných skupín
Medzi nebom a zemou, Naše zážitky s duchmi, Duchovno,nadprirodzeno...
Napíš tam a kočky Ta usmernia.
Každopádne, keď zase budeš mať pocit, že je s Tebou, rozluc sa s ním a posli ho do svetla. Nech konečne nájde pokoj on, ale aj Ty. Je to veľmi ťažké pre Teba, ale musíš to urobiť, inak sa budete trápiť. Obaja...
Drzim palce!
ja som tento pocit zažila tiež, keď mi zomrela starká, tak stála u mňa a chladnou rukou mi prešla po nohách zozadu, nemala som strach,naopak, bola som rada, že som ešte mala možnosť ju cítiť pri sebe. Keď mi zomrel otec, bolo to intenzívnejšie - 2x mi zhodil na zem z poličky , ktorú mi sám vyrezával, cesnak, ktorý mal veľmi rád a pri mame preletela cez byt veľká biela akoby bublifuková bublina naplnená nejakým bielym plynom a buchla do steny...
takže medzi zemou a nebom niečo je ...
potvrdzujem, že možné to je, mne sa stalo niečo podobné, a určite by som s tým nešla za klasickým psychologom, mám s nimi zlú skúsenosť, dajú ti len nejaké lieky, ktoré nič neriešia.... na Slovensku je jedna pani, ktorá sa vie s mŕtvymi skontaktovať.....a urob ako ti radila ankare, rozlúč sa s ním v duchu, on to bude určite počuť...... sú len dve varianty: buď ti dáva takto najavo, aby si vedela, že je a bude stále s tebou (aj keď už nie fyzicky) alebo ti chce niečo povedať.....a len pre info: na kanáli TLC ide program medium z long islandu, ide o jednu pani, ktorá prave ľuďom dava odkazy od mŕtvych.....prajem veľa síl
Tejto noci sa mi snim snivalo ze ma poziadal o ruku a videla som mu aj tvar
@nada351 ano, je to mozne.... moja mama a nie len ona, videla jedneho ujca, ked sedeli doma , ako presiel pred oknom a pozdravil sa im.. vsetci ho videli.... na to prisla tetka, ze pred asi 2h zomrel.. takze... ano. su veci medzi nebom a zemou...
my mame na skylinku kanal E! a tam chodi Tylor Henry, to je medium, ma asi 20r a je to uzasny chlapec.. chodi k celebritam, ale vacsinou ich nepozna ( napr. su zname z cias , ked on ani nebol na svete a pod) a hovori im veci, co im odkazuju mrtvi a su to veci,ze sa ti ludia rozplacu a povedia, ze toto nikdy nikto nevedel, resp. on to vobec nema ako vediet..... bol napr. aj u Bobby Browna ( ex Whitney Huston) a tak...
https://www.facebook.com/mediumtylerhenry/
toto je on, mozno najdes nejake jeho videa.. ak vies po anglicky, tak aj nieco porozumies. na youtube urcite nejake budu
vasina ludi, ku kt. pride mu neveri.. a na konci povedia, ze su ohromeni a zmenili nazor 🙂
za mnou prišla babka pár dní po pohrebe, a otec tiež práve v deň pohrebu, ja na to verím, kebyže to nezažijem, neuverím ale je to tak
@nada351 nie je normálne, aby človek 11 rokov po smrti niekoho toto riešil. A čo Ti je? Mala by si vyhľadať odbornú pomoc. So smrťou sa treba vyrovnať, trvá to nejaký čas, ale 11 rokov??? Máš ho v hlave, lebo na neho vkuse myslíš. Si ho nepustila. Dosť egoistický prístup z Tvojej strany.
@nada351 je to možné mám skúsenosť aj ja
Regresna terapia
@nada351 Mozno to je to, co chcel urobit a nestihol...a ano nechaj ho ist...podakuj mu za vsetko co ste zazili..nikdy nezabudnes ale uz by si mala zacat zit svoj zivot. Ked budes Ty stastna, on nebude 'viazany'. A vela ludi ma podobne zazitky ako Ty, ja osobne niekolko (nastastie pozitivnych)...
@katrin21 tie médiá, to je vraj od zlého. netreba to skúšať
Žiadne médiá neskúšaj, to už je úplne na psychiku a akurát z teba vytiahnu peniaze. Neviem, či si veriaca. Ak áno, tak vieš, že duša po smrti putuje do očistca. Skúsenosti svätcov aj obyč. ľudí hovoria o tom, že niekedy je dušiam dopriate pripomenúť sa na zemi - dôvod je ten, aby sa za nich ľudia modlili a duše sa tak mohli skôr očistiť a vojsť do neba. Je k tomu viac kníh, napr. Moje rozhovory s dušami v očistci.
@nada351 tak Ti to poviem ja inak psycholog ti lieky neda ani Ti nepomoze.Daj si pozor lebo nevies aky je. Aby to neskoncilo ako :matkina sestra neb.Klara vyvadzala, mne sa vkradala do snov a chodila tahat za nohu!!!Musela som dat za nu zadusnu omsu lebo chcela mamu ale som ju s vreskotom poslala prec prisla mi do snov a tahala si muza za nohu!!!Chodila za mnou v.rozklade no to bol hnus!!! Lutujem ze pri mne umierala!!!blby napad matky.Ked snivas s nim tak ti stoji pri posteli,daj vysvetit byt a odsluzit zanho zadusnu omsu .
Ja si myslim ze prisiel za tebou, nemam ziadnu skusenost sice ale verim ze kazdy mame dusu a ta sa predsa smrtou nerozplynie. Je to uz 11 rokov?