Je medzi nami veľký vekový rozdiel?

hanka8276
17. aug 2019

Ahojte chcela by som sa opytat ci je v pohode ked chodim s 21 ročnym chalanom... prave idem na strednu mam 15 za chvilu mam 16... aj sme spolu uz raz spali.. nerieste to ze sme spolu spali ale ze ci to nieje moc 5 rocny rozdiel? Dakujem za odpoved.

derdia
17. aug 2019

@hanka8276 hlavne si daj antikoncepciu a časom uvidíš sama či je to v pohode...to my nevieme...

ukulela
17. aug 2019

@hanka8276 v takomto nizkom veku je to podla mna velky rozdiel. on je VS? alebo pracuje? ty mas pred sebou celu skolu, ako chcete udrziavat vztah, ked pracuje? nebudes zanedbavat skolu? rovnako ako sa ku tomu postavia vasi - ci ta naor pustia s nim na cely vikend von, atd.

julka828
17. aug 2019

@hanka8276 a ked ti tu niekto napise ano je to vela tak sa s nim rozides ? A naopak ked ti napisu ze to je v pohode tak uz budes v pohode ? Naozaj mas za potrebu riesis tajeto hluposti ? Ved ked s nim chces byt tak bud ked nechces nechces je to tvoja vec ☺

hanka8276
autor
17. aug 2019

@ukulela pracuje

barbellka
17. aug 2019

@hanka8276 ked som mala 17 zacala som chodit s 25 rocnym chlapom. Kazdy ma odhovaral a ohovaral, jemu sa kamarati smiali, ze je pedofil. Dnes mam ja 25 a moj manzel 33 rokov, sme spolu 8 rokov z toho 1 rok manzelia. Pockal kym som vystudovala VS, pomahal mi. Ked si to vezmem spatne, ten rozdiel, ked som mala 17 a on 25 bol velky, no nemenila by som nikdy.

noemi155
17. aug 2019

Na čo ti je v hentak mladom veku vzťah?
Užívaj si prázdniny,zábavy,chaty,opekačky a podobne veci s partiou
Skrz vzťah prides o najkrajšie chvíle,keď si vo vzťahu už musíš rozmýšľať za dvoch...
Ja som v tvojom veku rozmýšľala kam pôjdeme s bandou a nie nás vzťahom
Je to blbosť
Keď si neužije teraz (nemyslím tým s chlapmi) ale celkovo bezstarostného života,tak si ho už neužijes nikdy
Roky ujdú ako voda a potom budes mat aspoň na čo spomínať
Ale je to každého vec,ale podľa mna by to malo takto byt,aby keď budes mat viac rokov tá nelákalo vymýšľať hlúposti ale potom aby si rozmýšľala už ako dospela žena do budúcnosti

cickamon
17. aug 2019

@hanka8276 za mna momentalne je to velky rozdiel (ty si este dieta on dospely), po strednej (resp.18+) by to bolo uz ok dovtedy sa skor hodi cca rovaka mentalna uroven ked riesia partneri rovnake problemy- nie ty skolu, pisomky, vychadzky, vecierku, vreckove a on byvanie, dane, poplatky,stravu, vyplatu, party(s alkoholom a rovesnikmi) jednoducho ty este nechapes jeho svet a on uz nepatri do toho tvojho...

era777
17. aug 2019

21 rocny chlap šmykol 15tku ? 😀😀😀 Hmmm

ctrl
17. aug 2019

@hanka8276 ak si rozumiete neriez vekový rozdiel. Ja keď som mala 17 môj teraz uz manžel bol o 5 rokov starší . Vydávala som sa v 27 . A vsetko vyšlo ako sme plánovali až doteraz.

sissy27
17. aug 2019

@hanka8276 v tomto veku to je veľký rozdiel. O čom sa asi tak môže 21 ročný baviť s 15ročnou? A nič v zlom, ale ak je mentálne na tvojej úrovni, tak to nie je bohviečo... veď ani niektoré veci nemôžete robiť spolu. Vezme ťa on so svojou partiou na pivo, tak ty tam budeš sedieť pri džúse (nie že by na tom bolo niečo zlé, ale je rozdiel, či nechceš piť alebo ti to zákon nedovoľuje), vezmeš ho ty von so svojimi kamoškami, zas to len bude divné...
Ale tak hormónom nerozkážeš, čokoľvek ti napíšeme, spravíš si po svojom 🙂

eliska13
17. aug 2019

@noemi155 to čo je názor?a čo, keď nie je typ na chaty, opekacky partiu....čo, keď chce bezstarostný život s frajerom?chodiť do kina...robíte akoby bola jediná čo má v 16 r frajera?
@hanka8276 16 ročná môže byť decko, ale aj rozumná mladá baba detto 21 r niekto v tom veku vie čo chce študuje pracuje podniká je to úplne jedno aký máte vekový rozdiel buď ste si sadli, alebo nie.

xxxkatka
17. aug 2019

A nemala si sa zamysliet nad tym vekovym rozdielom este predtym ako si s nim spala? Nie je to teraz uz uplne jedno? 😀

seahorse27
17. aug 2019

V tomto veku to moze byt velky rozdiel, ale casom sa to bude stierat. Zalezi od vas, ake ste povahy a co ocakavate od vztahu. Ak ty nie si typ “pojasenej pubertacky” a on nie je prilis usadly, tak by to taeoreticky mohlo fungovat. Na druhej strane su tu viacere obmedzenia z tvojej strany (skola, rodicia - vychadzky a pod.), ktore mu po case mozu zacat vadit. Netusim, aka je vasa situacia, do akej miery to beriete vazne...Kludne to moze fungovat, ale aj nemusi...to ti tu nikto nepovie.

evittam
17. aug 2019

@hanka8276 Opytaj sa rodicov alebo aspoň mamy.

lula313
17. aug 2019

Ako ja som v 15tich mala 25 ročného, v 18tich som šla k nemu byvat, skoncila som pri ňom úspešne dve výšky(to len kvôli tej poznámke o zanedbavani školy). Dnes je to môj muž a cakame druhé dieťa, ale keďže sa nám obe deti podarili na prvý sup, Dakujem bohu, že nám v skoršom veku neuslo😂😂😂

dkethe
17. aug 2019

Vekovy rozdiel pri 15 a 21 je vela. Pri 25 a 31 nie, ani pri 35 a 41. A zase ked ma zena 57 a muz v 63 uz zacne cavargovat na dochodku, to zase je vela :D

sofia1
17. aug 2019

Ďalšia hlupana na mk....

hettinka
17. aug 2019

@hanka8276 tyký chalan má už svoje potreby (aj v sexuálnej rovine), iné záujmy a ty si ešte mladučká. Na takého vážneho frajera máš more času, kamarátiť sa môžete, ale zatiaľ bez záväzkov najmä sexu. A hlavne žiadne hormonálne tabletky do seba nepchaj v tomto veku, za to žiadny chlap nestojí,a by si si zničila zdravie.

Ten vekový rozdiel samý o sebe je v pohode, ale je rozdiel, či je to v takomto mladom veku, alebo ak napr. žena má 20 a muž 26, keď už sú obaja dospelí, majú ukončené vzdelanie.

Rodičia ti to schvaľujú?

eriksonka1234
17. aug 2019

@hanka8276 aj my sme to tak mali s mm, ja necelých 15, práve som išla na strednú. Môj muž už po maturite, išiel ešte na jednu školu, ja na intrak. Neskôr jeho vojna na konci republiky, moja VŠ, potom sme sa vzali, neskôr si aj on urobil VŠ, to už sme mali syna. Počas toho sme postavili dom. Kde je láska a tolerancia všetko sa dá zvládnuť. Záleží však aj od toho, ako si v 15.tich vyzreta, či vieš, čo chceš od života. Ja som v tom mala jasno. Hlavne som vedela akého muža chcem mať po boku.

w123
17. aug 2019

ahoj 🙂 ja sa priklanam k nazoru noemi155.. mozno pre to ze mam taku skusenost ze som mala vztah od 15 do 20 rokov a potom sme sa rozisli a ja spatne lutujem ze som sa viac nezabavala s kamaratkami a vlastne som riesila problemy typu hadky, sex, podvadzanie hluposti 😃 a potom ked som bola starsia som dohanala lebo som mala pocit ze mi usla mladost, ak mas pocit ze ho naozaj lubis a sprava sa k tebe pekne si stastna potom sa nerozhoduj podla toho ze je o 6 rokov starsi a bud s nim stastna, ale ak si niesi ista ci je ten spravny a mas sa trapit rozdielmi v nazoroch, tym ze je starsi a inymi vecami tiez by som si pockala na niekoho ineho 🙂

oli18
18. aug 2019

Paci sa mi, aku istotu mnohe vo svojom manzelstve mate, hlavne tie, ktore ste si s manzelom zacali v 14, 15-tich. A uz vtedy ste svojim detskym mozgom to vedeli posudit. 😂😂😂 co k tomu dodat, len nech vam to dllllho vydrzi.

rybkoava
18. aug 2019

Ja som to riešila v 17 tích on 23. Pol roka som s nim bola, no on chcel vzťah a ja som sa potrebovala vyblázniť. Po pol roku som sa s ním rozišla. Po ďalšom roku a pol sme sa stretli a o chvíľu sme spolu 14 rokov. P.S. Rozchod neľutujem veľa vecí som si počas neho uvedomila a navyše som dospela a uvedomila si, že to medzi nami bola skutočná láska, 14 rokov je toho dôkazom 😊

eriksonka1234
18. aug 2019

@oli18 nie, určite som vtedy nevedela a ani netušila, že sa zoberieme a budeme šťastní až do smrti. Ale vedela som, že je to človek, ktorého ľúbim, a stoji mi za to. Ale toto iste zažíva každý, kto vstupuje do vzťahu, či má 14,18,alebo 30. Dovolím si tvrdiť, že máloktoré dievča je v 14-15 zrelé na vzťah. Ani ja som neverila, že nám to vydrží, predsa nás delil vek. rozdiel, diaľka a množstvo iných prekážok. Sme však spolu už 22 rokov a dúfam, že ešte aspoň 2x toľko dáme.

stanulienkat
18. aug 2019

Ty sa musis velmi na prazdninach nudit

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lula313
18. aug 2019

@oli18 tak my sme mali prvé dieťa po 10 rokoch spoločného bývania, to si myslim, že už som vedela adekvátne posudit, či to je muž hodny výchovy našich deti. Možno je lepsie si najst v 30tke seberovneho partnera, hneď s ním otehotnieť a o dva roky sa rozviesť pre neprekonateľné rozdiely, či ako si to myslela? Ako chapem, že rodičia z takehoto vztahu nemusia byt nadšení, ale keďže som žila s partnerom už taký usadenejsi zivot, vyhlo sa mi experimentovanie s drogami, opijase, či stetkovanie sa, čiže v konečnom dôsledku rodičia môžu byt aj radi😀

oli18
19. aug 2019

Pripady su iste rozne. Moje 2 spoluzicky chodili celu strednu s frajermi a po skonceni sa zobrali. Obe sa coskoro rozviedli, nestihli ani mat deti.

mirkabe
19. aug 2019

Môj manžel je o 8 rokov starší do mňa. Ale my sme spolu začali, keď som mala 24. Štyri roky chodenia, 5 rokov sme manželia, máme dve deti. Podľa mňa nemusíš riešiť vekový rozdiel. Záleží, či si rozumiete vy dvaja.
Mne sa manžel vždy smeje, že keby sme sa stretli v mojich 15, tak by na mňa ani nepozrel. Ak vám to vydrží a ty budeš mať napr.18 a on 23, hneď sa na to každý pozrie inak. A to, že máš 15 a nemáš riešiť lásku, je podľa mňa hlúposť... potom to dopadne tak, že baby majú 35 a sú stále bez muža a potom aj bez detí. Ale zase ani otehotnieť v 15tich nie je žiadna výhra 😉

ivankatal
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
x444x
19. aug 2019

Ja som mala 16 a môj priateľ mal 20. On koncil strednu ja som začínala.. A dnes sme spolu už 6r z toho rok manželia máme 4rocneho syna a teraz čakáme druhé ❤ netreba dať na druhých ale vždy sa riadiť sám sebou 👍😊 ja som za neho nesmierne vďačná. Držím palce 🍀