Je lepšia životná poistka alebo poistka na určité obdobie?

tinulka33
19. feb 2018

Ženy,prosim poradiť:je lepšia životna poistka alebo poistka len na určite obdobie rokov (10)? Alebo existuje taka poistka ze ked mam uraz aj nieco dostanem bez nejakych blbych podmienok (doba liecenia dlhsie ako 28 dni?) mala som pripuceny palec a zlomeny clanok a dostala som len denne odškodne.takze platim platim 23€|mes a figu ztoho..

.

janinah
19. feb 2018

Existuje kadečo,záleží aký produkt si vyberieš.Sú ľudia,ktorí spolupracujú s viacerými poisťovnami a ak má klient záujem o poistenie,tak mu vyberú to najlepšie čo sa dá.

dominika6
19. feb 2018

@tinulka33 takýchot tém je tu 100..fdaj si do vyhladávača a nájdeš odpovede.
životná poistka je vždy poistenie aj so sporením..
alebo poistenie s úrazom..
a pokiaľ si nemala v zmluve jasne zakotvené zlomeniny na ruke,/nohe konktrétne článok palca tak nemôžeš ani čakať že ti niečo vyplatia..
treba čítať podmienky...to je tá príloha s malými písmenami..neznalosť neospravedlnuje

barbi_a_peter
19. feb 2018

Ahoj tinulka33 ak som správne pochopila tak máš nejaké poistenie, kde máš krytie z ktorého si dostala buď nič alebo málo - ak by som ti mohla poradiť pracujem v obore a stretávam sa s tým bežne - určite ak zvažuješ resp. už máš by som nešla do životného poistenia so sporiacou zložkou, navrhovala by som ti čisto rizikové poistenie a tam si vieš vybrať spomedzi rôznych pripoistení, každá poisťovňa má niečo to svoje dobré záleží to častokrát od ceny a predpokladám z toho čo si písala tak máš PN tam sú zahrnuté aj choroby aj úrazy ale častokrát sa to plní až od tohto dňa buď 15. alebo 28 - 29. to je najčastejšia PN a potom máš denné odškodné za úrazy a to je buď od 22. dňa, od 7. dňa, od 8. dňa a tak podobne, veľa záleží aj od makléra či všetky varianty s tebou prejde a či to máš dostatočne vysvetlené inak potom dochádza takto k nedorozumeniam, ak by si chcela o tom popísať prípadne sa stretnúť osobne kľudne mi píš rada vysvetlím, pomôžem

sissy27
19. feb 2018

@tinulka33 no ja som dostala denné odškodné počas doby liečenia úrazu, plnenie od 1.dňa, plus ešte po roku jednorazovú sumu za trvalé následky. A nebola to úplne malá suma. Platím cca 27€ mesačne, je v tom aj sporenie. Takže záleží od toho, čo máš nastavené v poistke.

tinulka33
autor
20. feb 2018

Kočky dakujem,zas som mudrejsia