Je lepší zosvetľovač na vlasy alebo farba na vlasy?

hudmepls04
27. máj 2018

Ahojte. Poraďte mi. Čo je lepšie. Chcela by som si dať ombré vlasy(na trvalo, do takej blond farby a mám hnedé)...
Čo je lepšie zosvetľovač na vlasy alebo farba na vlasy? Ktoré poškodí vlasy viac a ktoré menej? Od akej značky si vyberať a od ktorej nie?
Vopred ďakujem za vaše rady...

bosoriak
27. máj 2018

no tak z hnedej farby ti ziadna farba blond nespravi. Budes to musiet odfarbit odfarbovacom plus dotonovat. Ak to chces robit doma, odporucam pozriet si navody na youtube, prip. pohladat na googli ako sa to robi. Nie je to jednoduche a treba na to profesionalne farby.

Ak ides do kadernictva, potom je to jedno, kadernicka uz vie co ma robit.

Znacky farieb su uplne jedno, vsetky obsahuju +- to iste, ide len o preferenciu kadernika.

hudmepls04
autor
27. máj 2018

@bosoriak ďakujem...no spolužiača si dala na svoje hnede vlasy tiez zosvetlovac a pekne jej ich zosvetlilo

anjelic
27. máj 2018

@hudmepls04 Ak už doma tak jedine Syoss http://www.syoss.sk/syoss/sk/sk/home/HAIRCOLORA... http://www.syoss.sk/syoss/sk/sk/home/HAIRCOLORA..., ostatné značky zosvetľujú na kuriatkovo žltú alebo dokonca oranžovú a aj tu to bude proces na viac etáp. Prípadne na zosvetľovač použiť ešte blond farbu http://www.syoss.sk/syoss/sk/sk/home/HAIRCOLORA....., no a nakoniec aplikovať šampón https://pripravky-proti-sediveniu-vlasov.heurek... . Ale rátaj s tým, že Ti to nemusí chytiť dobre a navyše môže zničiť vlasy + treba pravidelne odfarbovať odrasty.

kathy93
27. máj 2018

L'Oréal preference má farby na ombré.

henikav
27. máj 2018

@hudmepls04 ak mas take svetlohnede, staci ti zosvetlovac a slnko, ak normalne hnede, radsej by som sla ku kadernicke, lebo sa ti moze stat ze skoncis s oranzovymi vlasmi, alebo si ich uplne spalis

bosoriak
28. máj 2018

@hudmepls04 ja na doma ombre pouzivam Wella blondor, ten odfarbuje, plus wella toner T10 a T18, to su tie, co potom zmenia zlty odtien odfarbenia na plavy. Umyvam vlasy modrym samponom a raz za par dni si davam masku na vlasy Loreal na sedive vlasy (tiez modra). Mam take vlasy, ze ich treba farbit velmi casto, lebo sa mi velmi rychlo vymyvaju farby.

Kazdopadne kym som prisla na to, ako to robit a kolko nechat na vlasoch ten-ktory produkt, bolo to par mesiacov experimentovania. Radim vzdy nechat kratsie a opakovat po par tyzdnoch. A urcite peroxid 6% (cislo 20), nie 9% (30), ten je naozaj len pre kadernikov.

hudmepls04
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hudmepls04
autor
28. máj 2018

@kathy93 to viem, ďakujem

hudmepls04
autor
28. máj 2018

@henikav mám také svetlejšie hnedé vlasy...ďakujem

hudmepls04
autor
28. máj 2018

@bosoriak dakujem

hudmepls04
autor
28. máj 2018

@anjelic ďakujem za rady...len ja si nechcem zafarbiť celé vlasy iba look OMBRE vlasov(pri koncoch)*na toto som zabudla

lucitqa
29. mar 2020

Ahojte baby chcela by som od vas radu chcem zmenit farbu vlasov ale neviem co by mi pristalo...skusila by som aj iny uces..PROSIM SKUSTE MI PORADIT tu vam posielam foto ako mam teraz