Doprava po meste stojí 50 centov. Ak si vybavím preukazku bude to lacnejšie? A čo je potrebné okrem tlačivá k tomu? Fotka? Platí sa za vystavenie prekážky? A kredit sa potom dobíja u šoféra?
A mesto??
@liloastitch pre dospelých klasicku
Spocitaj si kolko krat ides, × 0.50 centov a kolko atoji neobmedzeny mesacnik. Vyber lacnejsie
@veronikaszabova v každom meste. Je asi rovnaký postup. Ci?
@eeffka 21 pracovných dní je x 0.50 centov
Tam aj spat? 1euro x21=21eur. Kolko stoji mesacnik?
@eeffka neviem ešte koľko. To stojí. Nevolala. Som tam na info mhd
No jasne,ze to nie je rovnake v kazdom meste 🤦
@letfenixa ďakujem kuk tu www
@veronikaszabova nehovorím rovnaké ceny v mestách ale postup rovnaký pri vybavení preukazky
No ani to nie je rovnake.
Ja mám do prace 14 km .. bez preukazu stojí lístok 1,30 a s preukazom 1,03 takže ja mám a vyhovuje mi že si tam nabijem kredit a nemusím vždy riešiť drobné
Tak napríklad u nás to funguje tak. Obyčajné cestovné stojí 1€. Pokiaľ máš kartu dopravcu, lístok stojí 0.50c a prestup do určitého času 0.10c. kartu si pravidelne dobíjaš ty keď ti dôjde kredit (v autobuse,alebo dopravnej kancelárií). Žiadna fotka tam nejde ( tá väčšinou ide len na preukažky na zľavu pre žiakov a dôchodcov..) . Dôležité je vedieť,že preukažka a karta dopravcu nie je to isté. Karta sa vybavuje za poplatok 5€ . Platí to len v autobusoch daného dopravcu (nepôjdeš s kartou SAD ZVOLEN prešovskou MHD.) na stránke dopravcu nájdeš informácie. Rovnaké to fakt nie je .
@liloastitch chápem v Sobranciach vybavím na sad nepocestujem vybaviť na sad Zvolen. Čiže fajn fotku mi netreba. Dakujem
Ano, cestovanie je lacnejšie s preukážkou. Pôjdeš do SAD, zober si foto 3x4 cm, neviem presne kolko sa platí, ( ja som dávnejšie 3,50 € tuším aj s kreditom) skús pozrieť na www.mhd. (mesto ktoré potrebuješ). Ak potrebuješ na MHD.. Ak na bus dialkový, prímestský, foto nepotrebuješ. Kredit dobíjaš u šofera v buse
Fotku ti možno treba,neviem ako je to konkrétne u vášho dopravcu. U nášho fotky netreba. Ty si zisti konkrétne na webe dopravcu.
U nás v DK a ak v RK je to lacnejšie s poukážkou. V RK o 40 centov, v DK o 7centov.
V Bratislave rozhodne nestojí lístok 50 centov. To len k tomu rovnakému postupu 🤦
Preukažka aká? Na zľavu študentskú, seniorskú? Alebo myslíš kartu dopravcu?