Je Kika a Ikea vo Viedni lacnejšia ako v Bratislave?

sjuz
3. nov 2013

Rada by som poprosila o radu, ak má niekto skúsenosť. Idem na nákupy do Viedne a potrebujem aj niečo z Kiky a z Ikei. Ak však majú rovnaké ceny ako v BA, nebudem sa tým zdržiavať a vybavím to neskôr v BA. Ďakujem.

zuzkaanicka
3. nov 2013

Mrkni toto a snad Ti to bude stacit 😉
http://www.ikea.com/at/de/
http://www.kika.com/at/home/

kivinka
3. nov 2013

@sjuz neviem ti povedať, ako je to teraz, ale pred dákym vyše rokom bola Ikea v BA lacnejšia. ak vieš presne, čo chceš, dá sa to nájsť na rakúskej aj slovenskej stránke a môžeš si porovnať cenu
Kika netuším, to som neriešila

havana_frost
3. nov 2013

Ja som porovnávala pár výrobkov a rozhodne bola lacnejšia Ikea Ba, aj v stovkách eur pri gaučoch.

ichbinich
4. nov 2013

Niektore vyrobky su lacnejsie v BA a niektore vo Viedni. Ak mas presne vybrate produkty, porovnaj si ceny na strankach a kup tam,kde je lacnejsie.
Ak sa chces iba prejst cez obchod a pripadne kupit nejake drobnosti, tam sa rozdiel cien asi vyrovna...
My sme raz kupovali synovi stolik a stolicku. Nakoniec sme kupili v Bratislave, lebo stolicka sice bola drahsia, ale stolik lacnejsi, a dokopy to bolo lacnejsie asi o 2 eura, tak sme to rovno zobrali. Lebo doma by sme potom museli ist extra do Ikey, a takto sme to mali hned.

zuzlicek44
4. nov 2013

bežne stretávam zahraničných hlavne rakušanov v ikeii v ba..otazka je , či je to opačne. čiže ja si myslim, že ba je lacnejšie.

mirazaa
4. nov 2013

.... podla to ho že čo ideš nakupovat. Radim Ti dobre si preštuduj internetove katalógy miest ked chceš nakupovat a porovnaj ceny..🙂)) Zatial všetko čo som kupovala, a porovnala BA bola najlacnejšia...🙂))

caoli
4. nov 2013

kúpili sme dcére stolík v Kika v BA. Lenže chybička se vloudila (čo v Kika BA nie je nič výnimočné) - bol sklenený a dodali jej ho rozmlátený na padrť, ako keby ho niekto pustil z 5 metrovej výšky a ešte po ňom aj poskákal. Tak ho išla vrátiť, ale bola taaak neštastná, pretože bol jeden jediný, nebolo za čo vymeniť a ona ho strašne chcela. Tak ju priateľ naložil do auta a leteli do Viedne, kúpili presne ten istý, ale o 10 e drahši, čo bolo cca o 10% viac ako tu.