Je Judita vrahyňa?

20. okt 2023

Poznate niekto ten pribe blizsie?je tu popripade baba zo Za?

janai1
20. okt 2023

čítala som o tom a myslím si že áno

patka06
20. okt 2023

Nepoznám bližšie, ale myslím, že áno.
Prečítaj si
https://www.pravdaojudite.net/

tehotna40
20. okt 2023

Sem sa pripnem, tiež ma zaujíma, čo si o tom ľudia myslia. Videla som o tom všetky možné natočené videa,truecrime, stránku čo založili jej rodicia, nahravky telefonátov ale dodnes naozaj neviem čo si mám o tom myslieť, čo by sa muselo udiať v hlave 16 ročného dievčata, z celkom dobrej rodiny podľa medializovanych info, aby dokázala niečo také hrozné urobiť. Smutný a záhadný prípad. Aj keď telefonát z väzenia, čo telefonovala s mamou, nechápem prečo ho jej rodica zverejnili keďže hrá v jej neprospech, tento hovor ma priklonil na stranu ÁNO.

mamina7070
20. okt 2023

ano je (a asi bude aj sociopat)

doriiis
20. okt 2023

Podľa mňa ano

ivik4
20. okt 2023

Ano

V cele zadrzania sa tvarila jak nic

zuzka1117
20. okt 2023

Určite áno. Rodičia si budú vždy chrániť svoje dieťa, ale kto iný by to spravil. To čo tvrdí ona nedáva žiaden zmysel.

autor
20. okt 2023

@zuzka1117 ano ale ja si meviem predstavit chranit dieta ked viem ze je surovy vrah ved sama by som sa jej bala

zuzka1117
20. okt 2023

Proste rodičia ju z toho chcú vysekat. To už sa musis ich opýtať či im to nevadí že ich dcéra je vrahyňa.

januska12323
20. okt 2023

Je vrahyňa. Jediná škoda, že raz z basy vyjde a bude žiť ďalej medzi nami. Len čakať kedy jej zase prepne.

ivik4
20. okt 2023

Raz ju prepustia a bohaty takto jej este predtym zariadi novy zivot niekde za hranicami SR a bude si pekne zit a aj rodinu mozno zalozi. Tu na SR by ju zlincovali.Hrôza, mat take decko tak sa ho normalne bojim 😱

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sickynickyobsadene
20. okt 2023

@kittykat22 ti šibe??? Ze ani po vrazde neotocia chrbtom?? Sama by som jej dala doživotie!!! Zabila nástrocneho chlapca! A keby aj starého,do basy a je jedno ci vlastne dieťa. Ty musíš byť riadne sebecká matka,bezohladna !

annm81
20. okt 2023

"ja si meviem predstavit chranit dieta ked viem ze je surovy vrah ved sama by som sa jej bala"

Je veľmi pravdepodobné, že rodičia sú úprimne presvedčení, že dcéra je nevinná. Takáto automatická sebaobrana popieraním reality je pomerne bežný jav v extrémnej situácii, s ktorou sa človek nedokáže vysporiadať.

tehotna40
20. okt 2023

@kittykat22 to je pravda, nedávno som videla video o prípade, ktorý vo mne naozaj zanechal veľmi nepríjemné pocity, matka mala 2 deti, zo starším synom mala horší vzťah, a ten žiarlil na svoju malu sestru až tak ze ju zabil (podľa polície tam bolo aj zneuzitie malej zo strany brata) a tá matka ho stále lubi, chodí za ním do väzenia. Tomu chalanovi naozaj ani "z očí dobre nekuká" 😓 smutne, čo sa vo svete deje

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sickynickyobsadene
20. okt 2023

@kittykat22 tu treba mať empatiu voči zavraždenému a jeho rodičom. A NIE! Pri takémuto činu by som neodpustila svojmu decku.

kvadrinkaaa
20. okt 2023

Podla mna je vrahyňa, ten prípad som dost sledovala…

kittykat22
20. okt 2023

@sickynickyobsadene ja som nikde nenapisala, ze empatiu voci rodicom ktorym bolo zavrazdene dieta nemam. To si si neviem ako vydedukovala sama. Ja som reagovala na komentar autorky, ze nechape ako je mozne, ze ju nezavrhnu vlastni rodicia.

tehotna40
20. okt 2023

@sickynickyobsadene nebola si v takej situácii, nevieš čo by si spravila..naozaj. Je milióny prípadov, kedy rodicia v takýchto situáciách chránia svoje dieťa a nezavrhnu ho. Napr prípad z Ameriky kedy 15 ročný chlapec dobodal svoju spolužiačku, sú dôkazy , že jeho matka mu čistila rifle, dokonca je zato obvinená. Chlapec bol problémový, vedela čo urobil, no aj tak ho chcela chrániť.

tehotna40
20. okt 2023

@sickynickyobsadene v ziadom prípade si takýchto rodičov nezastavam ani nič také, ale nebudem tvrdiť, ako by som sa zachovala ,keď som v takej situácii nebola. Nedokážem si predstaviť, čo to je za pocity. Ja som raz zistila, že môj otec bol mojej mame neverný, a už v tejto situácii som nevedela ,ako sa zachovať správne, rozbiť a zničiť si rodinu? Ublížiť mame ? Mlčať? Zahlušiť ho ? Čo skôr a čo bude správne?

babyjune
20. okt 2023

@tehotna40 v tomto prípade, čo spomínaš, nakoniec matka syna úplne odstrihla (lebo mala ešte ďalšie dieťa a novú adresu, a on sa chystal po prepusteni z vazenia k nej na "návštevu", aj keď si to vyslovene neželala). Tak nakoniec asi predsa len pripustila, že je to nebezpečny psychopat.

tehotna40
20. okt 2023

@babyjune ale neurobila to hneď, až keď naozaj videla, že je to beznádejný prípad a ze je v nebezpečenstve aj ona aj jej ďalšie deti. Chcela som tým poukázať na správanie takýchto rodičov po zistení, čo ich dieťa urobilo. Dokonca sa ale niekolko krat vyjadrila, ze mu odpustila a to nezabil chlapec cudzie dieta ale svoju sestru. Aj prípad Judity bude mat nejaké pokračovanie a nikto nevie zatiaľ aké. Či sa niekedy vôbec dozvieme čo a prečo, ani nie my ale rodicia obete. 😞

kenzas
20. okt 2023

@kvadrinkaaa koľko rokov dostala?

deti95060810
20. okt 2023

@sickynickyobsadene ty nemáš žiadne zábrany povedať neznámej na fóre že jej šibe? len preto že má iný názor ako ty? mala by si sa naučiť tolerovať aj iné názory ako je len ten tvoj.... 🙄

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babyjune
20. okt 2023

@tehotna40 ja som to tiez nechápala, ako mu mohla také niečo odpustit a navštevovať ho vo väzení.

Judita je pre mňa teda tiez nepochopiteľný prípad, hlavne sa nikdy nepriznala a neuviedla motiv, takže jej rodičia asi fakt veria, že je nevinná... Ale teda ja osobne, kebyže je to moja sestra napríklad, tak by som sa celkom bála byť v jej blízkosti, veď čo, keď ju znova chyti nejaky nevysvetliteľny amok.

tehotna40
20. okt 2023

@deti95060810 tu sa dnes buraju zábrany, Anjelicek dnes bola tuším "trafená" zato ze do diskusie napísala svoju skúsenosť a názor.

deti95060810
20. okt 2023

ja si myslím že áno...spravila to. len neviem motív...
a že rodičia sa jej zastávajú? chránia si svoje decko a presviedčajú všetkých naokolo o jej nevine - čo iné im ostáva.