Ahojte maminy a budúce maminy, na bazarik sa mi ozvala maminka, veľmi milá, fajn. Na koniku cca 10 rokov ale nema tam jedine hodnotenie ani inzerát, nemusím sa obávať? Predaj síce osobne ale je to pre mna zvláštne, že nemá za 10 rokov žiaden nákup ani predaj. Inak je veľmi príjemná, len s týmto som sa ešte nestretla. Máte niekto takéto skusenosti?
@marseillefan keby išlo o 10 EUR neriešim to, chápeš?
ak netrva a stretnuti u teba doma, ci niekde v parku mimo ludi..tak preco nie? vezmi si so sebou garde a stretko dajte niekde pred obchodakom, tovar nech si pred tebou a svedkom hned prezrie...ak sa jedna o ten monitor dychu co si ponukala..tak to by bolo dobre aj niekde vyskusat..ale to uz je na vas, ako toto vyresite - mozno nejaka kaviaren..?
@andreagajewska som na koni dlho, mam minimum hodnotení, tiež dávam malo hodnotení
Vždy len ak si ich druha strana vypýta
Veď keď sa bojíš, tak povedz že nechceš predať jej
@andreagajewska ja nechápem čo riešis.ale vôbec nechápem sorry...
Ja som od 2013 na koňovi raz som dačo kúpila🤔jediný raz!!! A zato mne akože niekto niečo nemusí predať lebo nemám 200 inzerátov alebo 400kupenych veci ci jak😮
veď ak sa máte stretnúť osobne, môžeš vybrať nejaké neutrálne miesto, prípadne zo sebou ešte niekoho zobrať, tovar si pozrie, platiť bude asi v hotovosti na mieste, tak nevidím problém.
@taskataska 😂 nie nebojím
@pribinak 🤣 nie nebojím, len som sa s tým ešte tu na MK nestretla. Aby niekto za viac ako 10 rokov nič nekúpil ani nepredal, ani nekomentoval, a potom sa zrazu rozhodol urobiť väčší nákup 🤷🏻♀️
Ja som tu od roku 2014 a nekúpila som si tu v živote nič a ani neplánujem a mala som jeden inzerát aj ten som potom vymazala 🤨
@trixi12 ale veď áno, nie je problém, len mi to prišlo zvláštne
@taskataska áno súhlasím, veľa ľudí si založí profil aby nikdy nič nekúpili ani nepredali, ani nekomentovali 😉
@andreagajewska zvlastne...ludia su strasne paranoidni.Ved pojdes s muzom asi?coho sa bojis?Nikdy som tu nic nekupila ani neinzerovala.Bud rada, ze mas zaujemcu kamaratka predava pekne veci po detoch kolisku, kocik je pretlak veci za takmer symbolicke ceny
@andreagajewska a aky je rozdiel ci je to niekto z MK alebo by to bol niekto z bazosa... ved sa stretnite niekde v meste kde je viac ludi...preco by to nemalo byt bezpecne podla teba? A ak sa nemylim tak v pravidlach konika nie je ze treba vyuzivat bazar alebo komentovat...
Ja neviem.. som tu od 2016 a prvy obchod som urobila minuly rok... Vsetky nakupy si predaje osobne a nikto s tym nemal problem... A hodnotenia som si musela vypytat lebo vacsinou predavajuci na to aj zabudne po predaji...
@luccija nie niesom paranoidná len mám zlé skúsenosti. Maminka je príjemná a slušná a nechcem ju kvôli tomu odbiť, len som sa opýtala či niekto nemáte s tým skúsenosť. Lebo už som s sa s jednou slušnou maminkou popálila. Je tu veľa ľudí bez hodnotení, ale väčšinou sú tu len pár rokov a keď už nekupujú tak predávajú a keď ani to, tak aspoň komentujú. Tato maminka nemá vôbec nič.
ak by som bola ja ta mamivoa a vidim tuto diskusiu tak si poviem ze si divna ty a nekupim si od teba nic a pozrela radsej ine inzeraty od inej mamicky
@andreagajewska
Niekto len číta, nezapája sa do diskusií. Ja čítam často, prispejem len občas. Nikdy som nič nekúpila, nepredala...
@andreagajewska ale nikto ta nekamenuje len to je zvláštna otázka...
@andreagajewska - však ak posielaš poštou, tak platba vopred. Ja na dobierku nikdy neposielam. Ak sa ideš stretnúť, bojíš sa, že nezaplatí - tovar ti z ruky hádam trhať nebude. Vopred ju oboznám, že cena je taká a taká. Prípadne si sama v sebe urči spodnú hranicu, pod kt. nepôjdeš.
@andreagajewska ale, ak si das inzerat ides vzdy do rizika🙂ludia by nic nemohli predavat, keby tak premyslali..Asi ide o ten kocik co predavas.. vobec nechod do toho tak negativne.
@andreagajewska vies teraz Ti 20 zien napise ake ma zle skusenosti a 20 dobre.Ber to tak ako to je...ja som pooredala vela veci na bazosi vzdy vsetko v poriadku.Tu na MK jednu suknu riflovu za 6 eur a 4 spravy premeriat, ci to uz odislo a kedy a odfotte mi podaci listok, a je sportova ci elegantna ja som tu mala jeden predaj a to otrasny este som aj postu ja zaplatila prvou triedou nech to mam z krku🙂uz nikdy som sem nevlozila inzerat
@loginexistuje veď nemusi kúpiť, môže kúpiť aj inde za drahšie to je v pohode
@luccija nie nejde o ten kočík, ale ďakujem za tvoj názor luccija
@andreagajewska alebo este lacnejsie tu satku
@loginexistuje och šatku nepredavam pre taký peniaz by som ani diskusiu nezačala, ďakujem za tvoj názor ale trošku už spamuješ, vieš?
@andreagajewska myslis ? mas tam dva inzeraty kocik to nie je satka to nie je tak zeby neviditelny plast to bol v neviditelnom inzerate ?
@luccija uff, tak to ťa chápem toto je fakt nepríjemne.. ani sa ti nečudujem. Dakujem za tvoj názor
@pribinak nechcem odbiť maminku len kvôli tomu, že nemám skúsenosť s predávajúcim bez akýchkoľvek hodnotení. Tak som sa opýtala tu priamo maminiek ale neviem či bolo vôbec dobre otvoriť tuto tému lebo zopár maminiek sa tu už do mňa naváža 😂
Ja som na MK už 4 roky a tiež nemám žiadne hodnotenie.. určite som podvodník a zaregistroval som sa len preto, aby som o 10 rokov neskôr obtiahol nejakú mamičku o 10-eurové topánočky. Ak by ti nedošlo, robím si srandu... keď dôjde k predaju osobne, čoho sa obávaš? My sme tak aj cez Bazoš kupovali a predávali a nikdy nebol problém.