Jazvy po akné a zbrusovanie kože

trudy123
17. feb 2018

Ahojte,
chcela by som sa Vas spytat ci ma niekto skusenosti so zbrusovanim koze (v akom veku ste boli a ci pomohlo) a ci ste niektora pouzivala dermaroller a Vase skusenosti s nim?Alebo nieco ucinne co vam pomohlo? Rozmyslam aj nad Roaccutane, ale do toho by som velmi nerada isla. Mam jazvy po akne hlavne na licach a chcela by som sa uz navzdy ich zbavit a hlavne toho neustaleho nanasania make-upu.
Dakujem moc za rady

dorottka
17. feb 2018

Roaccutane ti s jazvami nepomoze, to sa malo riesit este pred nimi. Brala som ho, pomohol mi maximalne, ziadne vedlajsie efekty som nemala, mam 5 rokov po a ani jednu vyrazku za ten cas. Bola som na vyhladzovanie jazviciek na chrbte laserom - bolo to drahe, bolestive a aj napriek tomu, ze som mala len mini jazvicky, efekt nic moc. Cize neviem ti poradit, co by pomohlo - pretoze mne tvrdili, ze laser je najucinnejsi a efekt bol aj tak o nicom.

novana
17. feb 2018

@dorottka , s roaccutane máš pravdu a čo sa týka toho laseru, asi zobral moc tenkú vrstvu, preto slabý efekt. Ale je to len môj názor, skúsenosť nemám.

izabela333
17. feb 2018

ja som bola na laser a je to uplne super vec, len treba spravne nastaviť. Mne to veľmi pomohlo, moja pleť bola v dezolátnom stave - jazvy a fľaky všade a teraz mám pleť bez make upu a zjednotenú.

lenka15101510
21. feb 2018

@trudy123 neviem ake stare mate tie jazvy ale ak to nie je nejak vela rokov tak pomaha na zjednotenie tvare a jazvy Calrmark Placenta. Mozno by som este skusila najskor to ako takto invazivne zasahovat do pokozky..

trudy123
autor
21. feb 2018

@lenka15101510 dobry den a vy s tym mate skusenosti?

kocurikv
21. feb 2018

@trudy123 Jedna moja klientka má veľmi dobré skúsenosti s propolisovým kremom

diva199
21. feb 2018

Ja som bojovala so striami na bruchu 17 rokov, laser, zbrusovanie, dermabrazie, krémy zabral mi až repair gel v kombinacii s peptidových sprejom a výsledky sú úžasne! Jasne nikdy to nebude ako pred tým, ale podstatne lepšie, bojujem ďalej 😄 syn to používa na akné a ekzemy
https://wellu.eu/shop/products/77/10209,repair-...

lenka15101510
22. feb 2018

@trudy123 ja osobne nie, pracujem v jednom obchode so zdravou vyzivou a vyzivovymi doplnkami a tam mam zakaznicky, ktore to chvalili 🙂

mana85
18. apr 2018

Ahojte , prosim mate skusenost s ultrazvukom na jazvy po akne ? Idem prvy krat mam viditelne jazvy uz vela rokov , konečne som sa odhodlala len mam obavu či to bude mať efekt . DAKUJEM

blairgossip
18. apr 2018

Podla mna na to pomaha iba opalovanie, slnko.. nic ine mi jazvy nezlepsilo

lichoooo
3. nov 2020

@izabela333 dobrý večer, kde ste podstúpila laser a môžete mi podrobnejšie napísať ako a v com Vám to pomohlo? Ak by sa dalo prosim poslali by ste mi vase fotky pleti s jazvyckami pred a po zákroku?

kraska11
3. dec 2020

@izabela333 prosím ťa u koho si bola na laser?

absolutka
16. mar 2022

@blairgossip bacha! Slnko jazvy iba zhoršuje!