Ahoj.
Pred pár týždňami som pridávala diskusiu o tom ako zakriť popáleninu od kulmy... Mnohé sme mi tam poradili , že sa mi to do pár týždňov zahojí. Áno zahojilo sa mi to ale tá chrastička mi odpadla asi tak do 3-4 dní. Keď som si umývala tvár tak som si tam trošku viac šuchla a už to išlo pomaly celé a ostala tam jazva... Dá sa zakriť púdrom a make-upom ale aj tak to niekedy trošku vidno podľa toho ako si to nanesiem. Prosím vás teda o vás názor. Zahojí sa mi to? Viete nejaký prípravok čo mi to hojenie urýchli? Koľko sa to asi tak bude hojiť? Budem rada ak pripojíte aj svoje skúsenosti.
Ďakujem. (Prikladám fotku aby ste si to vedeli predstaviť.)
Casom vybledne, ale potrva to, bi oil by mohol napomoct k rychlejsiemu hojeniu, dovtedy korektor.
časom tam nebudeš mať nič. len vydrž. Všetko chce svoj čas...aj hojenie.
su aj specialne kremy na holenie jaziev - opytaj sa v lekarni.
Sú krémy, mama mala jeden po operácií si natierala jazvu, lebo bola na veľmi viditeľnom mieste a pomohlo, skoro nič tam nemá. Len neviem čo to bol konkrétne za krém. Som si istá, že v lekárni poradia 🙂
@petulisko odporúčam Cicaplast B5 gél, je voľnopredajný v lekárni a robí zázraky pri hojení jaziev.
@petulisko Kym sa jazva uplne zahoji, trva to aj rok. Ale takato by mala vyblednut ovela skor. Mala som ale jazvy, co naozaj az za ten rok vybledli a stali sa uplne nenapadne. Urcite sa porad v lekarni a nech ti doporucia nejaky krem na to. Je ich viacero, vacsina jazvu zjemni a urychli hojenie
Neopalovat sa
@lucinka1988 ahoj, myslis, ze by pomohol aj na jazvy od akne?take fajne rozskrabane rany, nie starsie jazvy, ale cerstve 😄
@limetka69 myslím, že áno, mne veľmi pomohol na koloidnú jazvu..
@lucinka1988 dakujem
@petulisko podla mna to pekne zakryjes s dobrym krycim makeupom a s fixacnym pudrom. Od revolution su dobre. Robia taku,, porcelanovu"tvar😊😊inak ja mam jazvu v strede cela uz od 13tich, ale tu nezakryjem, lebo som mala prasknutu lebecnu kost a mam tam taku dierku... A poviem ti, ze ju uz ani nevnimam. Je to taka sucast mojho zivota 😂 ale urcite je ine ked si ju spravis v neskorsom veku.