Ahojte chcem sa opýtať žienky aké máte skúsenosti na jazdení na väčších autách napr. audi q7 je to pre vás komfortné alebo sa zvyká ťažšie? Ďakujem za každú odpoveď
@hampstead uplne ti rozumiem, tiez som sa bala, ale tie auta maju kameru a senzori a uplne v pohode sa to da, ale je pravda, ze musis hladat sirsie miesta lebo stava sa ,ze medzi dva auta aj zaparkujes, ale nevystupis 🙈, ale nikdy som s tym nemala problem proste som pohladala sirsie parkovacie miesto 🙂
@hampstead 😁 zvyknes si. Ja mám dodnes v pamäti 🤣🤣🤣 Aupark - Piestany - babenka parkovala na poschodí. Ja som neverila vlastným očiam.. zošúchala celu ľavú stranu auta 😳 normálne ľavé kolesa mala hore na takom tom “brzdici”. Tam nemala ísť, je to akoby obmedzovač a ona to dala ako nič 😀 som sa tam tak zamyslela, že byt jej manžel, asi ju zabijem. Spatak sa jej samozrejme sklopil ale ten bok.. to bol mazec 🙃 my mame jedno krátke, druhé dlhé. Treba si len uvedomiť na ktorom som a ide to 🙂
@laura07 To plati Filip. 🙂
@laura07 hahah presne v tom auparku, ked som isla zo strechy ja, som suchla cely pravý podbeh 😂 a počula som veru, vystúpila som von, pozrela kolesa a cela šťastná, ze som nesekla pneumatiku som isla ďalej.. až na další deň som zistila, ze až take bezbolestne to nebolo 😂
@hampstead je komfortne a zvyknes si velmi rychlo 🙂