Jazdecký klub Masarykov dvor, poprípade iný klub. - aké sú vaše skúsenosti, postrehy?

matka0322
24. júl 2021

Ahojte, máte skúsenosť s jazdeckým klubom na MD na Vígľaši? Poprípade, ak vaše deti majú skúsenost aj s iným klubom, ako funguje? Ako často trénujete a čo všetko vaše deti zvládnu? Ako nabrať ten profesionalnejši smer? Ďakujem

s_a
24. júl 2021

Myslím si že Masarykov dvor je dobrý klub, ak chce trénovať profesionálne, aj ak len rekreačne 🤷🏼‍♀️ síce osobné skúsenosti nemám, ale ak mám aktuálne info, tak tam trénujú ženy, čo trenovali ešte mňa pred 15 rokmi, keď sme boli všetky detiska, len ony troška staršie 😁 a už vtedy chodili na preteky, ale to ešte v inom klube, MD ešte neexistoval

matka0322
autor
24. júl 2021

@s_a dakujem, venujete sa stále jazdeniu? Čítam, že 15 rokov dozaduu.. uz asi nie, však? Jazdila ste aj súťažne?

s_a
24. júl 2021

No už nie, bolo to finančne náročné, takže som sa nedostala ani k tomu, aby som si tu licenciu urobila, aj keď som sa na ňu pripravovala, ale tak nevadí 😊 raz by som sa k jazdeniu chcela vrátiť, aj keď už bývam pri Bratislave a tu je to o dosť drahšie a už sa aj viac bojím ako kedysi 😁 tak možno keď syn troška vyrastie(má len 8 mesiacov), tak budeme spolu jazdiť ak ho to bude baviť 😊