Jazda na motorke po pôrode

laura__
27. jún 2023

Ahojte chcem sa opýtať či ma niekto z vás skúsenosti alebo aspon vás názor som 4 týždne po pôrode nebola som ani zasivana cítim sa už po týždni ako keby som ani nerodila za čo som v ďačna no s manželom sme pred tehotenstvom neustále jazdili na motorke po poľnej ceste no a teraz ako je teplo neskutocne ma to ťahá znovu začať jazdiť no neviem či mám počkať tie 2 týždne alebo či už môžem ist

denkabemommy
27. jún 2023

@laura__ vydržala si 10mes, vážne tie 2 týždne už nezvládneš?

qwer2019
27. jún 2023

Urob ako cítiš, ale tak tych 6 týždňov, je proste ten čas aby si sa dala dokopy, možno to necítis, ze si po porode, ale nevieš ako je na tom tvoje telo zvnútra. Ja by som radsej počkala, 2 týždne pri bábätku ti ujdú ako voda a motorka počká. 🙂 Len by ma zaujímalo, s kým pôjde to malé na moto, či uz dostane vlastnú? 😆 (Sranda)

juliacenc
27. jún 2023

Ved to su uz len 2 tyzdne. Leto este len zacina. Este si troska oddychni a potom vyrazte.

ivangeline
27. jún 2023

Ja chcem behat a zacnam az na jesen... lebo sa neodporuca. 4 az 6m po porode..vraj. Je to vsetko tam citlive a zena sa dava do povodneho stavu aj rok.

guiseppinka
27. jún 2023

Skus nejaku normalnu jazdu po ceste a uvidis ako ti bude... Po vsetkych 3 porodoch som bola hodinu po porode sedela v tureckom sede, vsetky 3 razy zasivana... Po prvom a po tretom som sice fungovala uplne v pohide, ale dlhe prechadzky som nedokazala dat bez oddychu, lebo ma zacala boliet lonova kost. Pri tretom to bolo ale lepsie, len tam som asi tyzden po porode spravila okolo 10km naraz... A 3 dni po porode som sedela za volantom a soferovala a keby mam auto v nemocnici, tak sa po porode odveziem aj sama domov... Skus a uvidis ako budes. Mozno budes uplne ok, mozno ti bude nieco vadit a mebudes sa citit komfortne

guiseppinka
27. jún 2023

@ivangeline beh sa neodporuca kvoli diastaze. Plus vsetky skakave typy pohybu