Ahojte, sli ste vy alebo polovičky v noci cca okolo 22:30 v lete Soroškou? Ideme na svadbu a ubytko sa nám neoplati, tak či je to bezpečne 😂 lebo mám troska obavy
Hocikedy v hocijakom case.Aj ako zacinajuca soferka.Uplne v pohode.
Strasi sa tam klasicky az po polnoci ...
Soroska ma "par" km cela ... tak prinajhorsom dobehnes kamion a pojdes par minut za nim ... v noci tam bude klud ... zo soboty na nedelu zvlast ...
Ved do leta si to chod vyskusat😀aby si nebola v strese celu svadbu.
Bezpecne akoze v com? Chces ist zo svadby peso domov?
Jooooj dievcata 😂 ja som si dala jazda cez sorosku do Googlu tak ma to vystrašilo … ja som už Soroškou jasne, že sla, len nie v noci! 😆 ale keď tam začína strašiť až po polnoci, stíhame do polnoci👍🏼😂
Najkuriznejsiu nehodu co si na Soroske pamatam je, ked sa z kaminona vykotulak 20 tonovy zvitok plechu a pobral sa svojou cestou do lesa. Ale to bolo niekedy doobeda. Inac je Soroska rovnaky horsky prechod ako kazdy iny. Niekedy su tam nehody, ale vacsinou je to bez problemov. Neviem aky rozdiel je ci tam ides v noci alebo za dna.
Co take ta vystrasilo?
Ked si tadial uz sla tak aky je rozdiel ist v noci? Na inych cestach si uz v noci isla?
Zvodidla tam su, svetla na aute ti svietia...
Šla som viackrat aj okolo podobnej hodiny aj v zime lete 🙂 keď mas strach chod pomalsie a sleduj aj okolie ciest či nieco nevybehne
Veľký pozor na zver, zvyknú odtiaľ vybehovat ako splasene. Troška spomaliť jazdu, dávať pozor,ty pozeraj na cestu , spolucestujúci na okolie ale inak nič hrozné 🙂
@melany_y takúto odpoved som čakala, dakujem 🙂
@eliska125 jasne, čiže v poriadku, dakujem 🙂
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Mohla si rovno napisat ze o zver ti ide. To ale nie je nic specificke pre sorosku, to vybehuju kdekolvek, na to fakt velky pozor.
A čo by sa ti akože malo stať? Či po 22 zabúdaš ako sa šoféruje?