ahojte,ma niekto skusenosti s jasnovidkou Izabellou Csabaiovou ?alebo aspon kontakt ?
byva na G.Bethlena 28, v Novych Zamkoch...telefon neviem...
patrí k špičke,je najlepšia,jej veštby vyšli všetkým v mojom okolí ,ale už neveští ,nejaký ten rok 😉
@adrioska neodsťahovala sa už odtiaľ? viem, že si našla po čase priateľa a šla bývať k nemu, niekam pri stanicu tuším. Ale či byt predala, to neviem..
@barcelona94901 no k nej chodili aj policajti hľadať ukradnuté autá, podľa ŠPZ vedela povedať kde auto je. Veštila skrz mŕtveho muža, zavrela oči, vzala pero a písala na papier také divné znaky, len ona ich vedela prečítať a vždy hovorievala, že jej Vinco radí všetko. Len je divné, že o smrti/samovražde syna nevedela
Dozvedela som sa o nej vdaka jej knihe a teraz by som potrebovala jej pomoc 🙂
@petus781996 Ahoj Petka, zohnala si Izabelu kontakt? Ak hej, mohla by si mi ho preposlat na mail zemepan@gmail.com? 🙂 Daaakujem 🙂
Engem is érdekelne, Csabai Izabella telefonszáma, és az, hogy hogyan lehet hozzá eljutni, kérem írjon aki tud benne segíteni. Köszönöm 🙂
dobry den prajem ak by sa tu niekto nasiel co ma na pani Izabelu kontakt by vela pomohol vo pred dakujem moj email brenda114@azet.sk dakujem pekne.
Ahojte, ja by som tiez poprosila o kontakt na Izabellu. Dakujem
@dilino a nevieš ako sa dá k nej objednať?
Prosím Vás zohnali ste niekto na Izabellu kontakt? Mohli by ste mi ho napísať? ďakujem...
viem že byvala na ulici gabora bethlena čislo 28 a v novych zamkoch čislo neviem lebo ona ho stale meni
Ľudia nepraktikujte tieto ohavnosti oodnesiete si preklatie
doverujte Pánu Bohu iba jemu.
Pane Ježišu prosím ta ochran nas od zlého.
poproste v modlitbe o odpustenie a ochranu pred zlým s takými vecami sa nezahrávajte.
dobry den,
vidim,ze vela ludi che s pani Isabellou stretnut.patrim k nim. Tak Vas chcem poprosit o jej kontakt na mail > zuzana.linterova@gmail.com . Dakujem. Pekny den.
izabela vesti dalej,bol som u nej tento tyzden.Aj adresu ma tu istu,ma este neaku inu.Takze len stastie,aby ate ju zastihli na povodnej.k snou este budem,spitam sa ci mozem dat na nu kontakt.
@ojjjjj Dobrý deň , mohla by som poprosiť kontakt na Izabelu
dakujem email: info-sk@hydroking.eu
Prosím Vás pošlite na e-mail: psenakova.tatiana@gmail.com aj mne kontakt na jasnovidku Izabellu z NZ 🙂 budem vám vďačná 🙂
@ojjjjj poprosila by som aj ja kontakt na pani Izabelu, veľmi by som ju potrebovala, lindap@centrum.cz, ďakujem krásne
@petus781996 moja mama bola dlhé roky jej najlepšou kamarátkou, prakticky som u nej vyrastala. Ale po smrti syna sa odmlčala, prerušila všetky kontakty a prestala veštiť. Či veeští znovu, to neviem. Odkiaľ si sa o nej dozvedela?