Ahojte niekto tvrdi, ze sa mu vestba splnila, iny ze nie. Niekto chvali aj ritualy niekto nie. Prosim je tu ale niekto kto to naozaj vyskusal ci vestbu alebo este lepšie ritual a mohol by mi odpisat,? Naozaj prosim len osoby, ktore to vyskusali. Prosím vas. Dakujem
@as1184 ale ona nevesti cez mail vsak? Zaplatim 50 a prevolam 50 je to dost. A co ritualy?
Myslím, že len osobne. V Ružinove. S rituálmi nemám skúsenosti.
@as1184 ok vdaka ak je to ta co ja myslim ma aj po telefone polhodinove vestenie za 50 lenze to prevolam aj gate 😆
ahoj ja poznám aj takú čo veští ,očisťuje ked je niekto urieknutý,porobené má a aj rituály robí a či to funguje ? ano hoci by som to tu nemala písať ale zachránila mi mojho drahého,nevedeli sme čo mu je stále bol zoslabnutý,v kuse spal pomaly nevnímal bol najskor u liečitelky ale to čo mi povedala som bola uplne v šoku ,že je tak urieknutý ale tak silno že jeho telo ma akoby 70 rokov a ked sa s tým nič neurobí ostáva mu len pár rokov života😢 a to je mlady chlap,našťastie mi s tým pomohla jedna baba nebudem ju tu menovať začo som a aj budem do konca života neskutočne vdačná❤
ak chceš vedieť viac napíš mi ss 😉,veci medzi nebom a zemou naozaj existuju aj ked sa vela ludí to odmieta 😇
@lili2207 no hej ja som skusila asi 6 vestic ale kazda mi inak povedala. A vraj ak vyvesti, že v budúcnosti nevidi mojho terajšieho chlapa tak moze vykonat ritual lasky. Nie je to potom ovplyvnovanie budúcnosti?
@lili2207 a k tomu urieknutiu, čo ak niekto nepozna vestice, tak taky clovek by umrel?
ritual lasky sa robí skor ked su tam dvaja a škrípe im to ,všetko má svoj dovod naše konanie naše činy ano máme slobodnú volu a je len na nás ako sa k tomu postavíme🙏 ale vela vecí je aj daných, a k tej druhej otázke tu sa ťažko odpovedá ale skúsim to možno ano dalo by sa velmi vela ludom pomôcť ,my sme išli najskor k liečitelke ale s tým nám nevedela pomôcť,, teda pomohla ked povedala čo sa deje a jasnovidka ta baba ta už vedela ako na to vieš ludská závisť myšlienky ,slová vedia velmi ublížiť aj ked to ta dotyčná osoba nemusí počuť ale je to tam 🙈 aj ked si dávam veštiť ale rituál a ešte takýto no mali sme strach lebo ono to zlo sa vás drží zubami nechtami a veruže sme to aj videli doma ,že sa začali také veci diať že až ale vedeli sme čo nás čaká boli sme nato upozornenía musíš presne dodržať inštrukcie aby to fungovalo🙏... baby ,ktoré majú takí dar vedia o čom hovorím , ale som velmi rada,že sme dostali takúto možnosť niečo s tým spraviť a dakujem Bohu zato všetko❤😇
@lili2207 a ty si vestica? Lebo o tom vies vela. V jednej diskusii dosť obhajujes jednu co som spomenula vyššie.nie si to ty?
A k tomu ritualu je to komplikovane. Jedna osoba nam brani byt spolu. Tak neviem a neviem ciby som mala istotu, ze po vykonani ritualu by sme boli ako pár spolu.
joooj to nieee toto ma pobavilo ale zároven aj potešilo😂😉 a ani by som nou nechcela byť😂🙈a ano viem o tom velmi vela od malička sa mi také veci postávali,že jednoducho tam sa nedá niečo také prehliadnuť a vždy ma to fascinovalo lákalo anjeli,Boh ,proste všetko to krásne a čisté som už síce dospelá ale verím,že existuju aj jednorožce😍 a nehanbím sa zato😇a ano obhajujem ale nielen ju lebo ozaj mi dosť v živote pomohla a vrátila mi to najcennejšie ako som hore písala❤ niekedy mi je až do plaču ,že ked sa niekto ozve či niekto nepozná nejakú tak dobreže tu dotyčnú osobu tu nezlynčuju🙈 no keby sme v stredoveku tak by aj ohen zapálili😂🙈 to je ťažko k tomu rituálu nepoznám ťa ani tvoju situáciu ale jedno viem určite že ak by niekto chcel zasahovať do vzťahu,ktorý funguje tak sa to nesmie 😉
@lili2207 mam osobnú skúsenosť s vesticou ktorú všetkým odporúčas....a teda trepe čisté bludy.... Absolútne sa netrafila v ničom.... Strašne dlhá správa, samé omáčky a všetko z cesty..... Takže toľko k tej slávnej vestici
@lentilka78 ja hovorím len za seba aj ked viem,že xy mamičiek, báb a aj chlapov si k nej stále dáva robiť výklad😉dokonca z našej firmy aj riaditelka😂 nemusí každému sadnúť tak ako každý ma iný vkus na veci,ludí ale mne určite áno😉 na svete je tolko zla a nespravednosti,že ludia už začínajú spoznávať aj Boha ale nie ked niečo chcu len ale aj si to vedia vážiť a podakovať za to 😇
@lili2207 ale veštenie,rituály a podávanie,odrabanie s Bohom nič nemá,práve naopak.
@elizabet173 ja nehovorím o náboženstve ale o priamom kontakte s Bohom😉 lebo ON je všade❤
Viac, ako 40 rokov sa zaujímam o mágiu, paranormálne javy, záhady, telepatiu, duchov atď. Na mágiu (všetky druhy) som expert. O mágii som prečítal mnoho kníh, urobil ohromné množstvo pokusov, za mágiou som cestoval, spoznával podobných ľudí. Teda viem, čo mágia dokáže alebo nedokáže.
POZOR na podvodníkov a na ich drísty o mágii, sľuby, zázraky, očisty!
Sľub podvodníka, že vám za nejakú sumu peňazí, dokáže pomocou takej alebo onakej mágie, rituálu či kariet splniť želanie = UVEDENIE DO OMYLU, TRESTNÝ ČIN.
Niektorí si dokonca sami sebe píšu falošné recenzie, len, aby vás zmiatli, uviedli do omylu.
Čítajte recenzie a reálne skúsenosti s 'veštcami' od podvedených na → terium.eu ← (BUDETE URČITE ZNECHUTENÝ).
Ak po zaplatení požadujete výsledky, nastáva neraz chrapúnske chovanie, vyhrážanie sa zosmiešnením, čiernou mágiou, bitkou, políciou, súdom, zverejnením vašej korešpondencie či fotiek vašim priateľom (napr. na FB).
Prídete o peniaze a verte či nie, budete počuť výhovorky a slovo 'ČAKAŤ' - budete len čakať a čakať (ak sa vôbec ešte ozve).
Alebo výhovorka - Na chybe ste určite vy a nie ja. Mám stovky zákazníkov. Všade u všetkých to vyšlo, všade bola spokojnosť len u vás nie. Ste ťažký prípad.
Podvodník zarobil a ďalší naivný pribudol.
To hľadáte, to chcete?
Moja rada na záver..
Ak sa chcete pobaviť, dať vyložiť karty, napísať horoskop - prečo nie? Samozrejme len pre zábavu..
Vo chvíli, ak vám veštica, mág začne sľubovať .. že pomocou výkladu kariet, rituálu sa stane to a to .. (návrat partnera, vyhráte, očisty od porobenín),, už ide o podvod.
Mágiu ovládam dokonale.. Nedajte sa klamať!
@black_flame a aký druh mágie teda robíte?
odpoveď je uvedená v texte + ak chcete vedieť viac... je tam odkaz na môj web → terium.eu ←
poznámka: nespoliehajte sa na mágiu a zázraky - verte sami sebe..
Na začiatku vzťahu kedy som ešte nechodil s partnerkou mi partnerka povedala, že sa so mnou častejšie vidí pretože jej povedala jej kamoska (jasnovidka), že nech neurobí chybu a nech sa so mnou vidí často aby sme boli spolu. Ta jasnovidka vedela o mne bez toho aby partnerka jej o mne povedala.
Prešlo pár týždňov a zrazu partnerka dostala citový blok. Nemala žiadne city. Nechápala tomu. Ale žiadne city ku nikomu. Vraj toto ešte nezažila.
Opäť sa sama obrátila na tu jasnovidku a ona povedala, že Mňa už pri partnerke nevidí a ak by takto pokračovala vo vzťahu tak vzťah zničí a má si hľadať iného partnera. Tá partnerka povedala, že nemá city a nedokáže sa nikomu otvoriť a bez toho aby dokončila tu vetu tak tá jasnovidka ju doplnila a vedela, že áno nedokáže sa otvoriť.
Partnerka teda už bývala partnerka jej tieto veci uverila hoc mi sama povedala, že budúcnosť si so mnou dokáže predstaviť, ale nemá city a jasnovidka to vidí takto.
Ja som samozrejme zmätený z toho, že raz ma s ňou videla a o pár týždňov už nie. To sa tak dá zmeniť za pár týždňov? Ani sme sa nehádali nic.
Domnievam sa, že je zablokovaná a keby sa citovo odblokovala nejakým rituálom či podobným tak by sme opäť mohli byt spolu?
Nerozumiem tomu celému.
@alexandra1408 trápny Pokus. Veľmi nápadné na účet evelinka a rovnaké číslo 1408
Tak ja som bola pred rokmi niekoľko krát u Elvíri, vyšlo mi časom všetko do bodky dá sa povedať. Bývanie, práca, financie, partner, deti. Prv som nato moc neverila, snažila som sa odosobniť od toho výkladu, aby ma to nejak neovplyvňovalo v mojich rozhodnutiach v živote a odstupom času som zistila, že mi vlastne všetko aj vyšlo.