Jasnovidec v Bánovciach nad Bebravou - skúsenosti

klariska1
29. jún 2015

Ahojte, dnes som sa náhodne dozvedela, že v Bánovciach nad Bebravou žije vraj jeden jasnovidec - veľmi dobrý. Ide o mladého muža - asi 22 rokov. Meno neviem, ani žiadne bližšie informácie. Ale vraj chodieva aj do Bratislavy a dá sa tam uňho objednať. Pozná ho niekto? Viete viac info? Ďakujem🙂.

stary_ujco
30. jún 2015

Ak je dobrý, tak sa ti sám ozve, lebo vie, že ho zhanas.... 😀

klariska1
autor
30. jún 2015

Si velmi vtipny - naozaj🙂

bonaqa2013
30. jún 2015

@klariska1 toto je fórum o detičkách, pre maminčky a pod a nie o nejakých bosorákoch 😀

klariska1
autor
30. jún 2015

@bonaqa2013 a zajtra tu budes pisat - baby, poradte mi nejaku overenu kartarku, vesticu, mam taky a taky problem🙂.... nikdy nevies, co ta stretne a co budes musiet riesit.... never say never

bonaqa2013
30. jún 2015

@klariska1 to si odkiaľ zobrala že zajtra budem hľadať bosoráka 😀
s niekým si ma mýliš, ešte som nikdy nič také nezháňala.
Ale poradím Ti, sú tu rôzne skupiny, pozri, možno nájdeš niečo kde sa s danou témou zaobedajú. alebo založ novú skupinu....

klariska1
autor
30. jún 2015

@bonaqa2013 nerada tu s niekym chodim do konfrontacie, preto odteraz pripomienky ako tie tvoje a predchadzajuceho prispievatela ignorujem..... temu som zalozila s jasnym cielom, s jasnym nazvom a kto dotycneho pana pozna, nech sa vyjadri... ostatni v tejto teme nemaju co hladat.... nestojim o ironicke pripomienky ani rady "dokonalych" ludi.... tema nie je urazliva a spada do tohto fora - mamicky tu riesia ovela vacsie kraviny...

bonaqa2013
30. jún 2015

@klariska1 čo môže byť vačšia kravina ako bosorák....

mamokaa
30. jún 2015

Ahoj ja som z banoviec a veru som o nikom takom este nepocula. Mozno keby vies meno . Ale moj nazor je neverit na take veci. Ale neboj ja ta tu neskritizujem milion ludi milion chuti.rada by som ti pomohla ale bohuzial nemam ako

klariska1
autor
30. jún 2015

@mamokaa Dakujem, si zlata🙂... to je v pohode, o nic zivotne dolezite nejde...