ahojte, prichádza jar a naše telo sa začne prirodzene čistiť! máme jedinečnú šancu zbaviť sa toxínov v tele 😉 a pomôcť telu v samočistení!podporiť ho 😉
očista by mala začať na popolcovú stredu a skončí na Veľkú noc 😉
treba dodržiavať prísny jedálniček, zvýšiť príjem tekutín a podporiť telo napr. čistiacim aloe vera.
kto sa pridá?
ja idem do toho 😀 😉
No kto sa stravuje normalne zdravo, nemusi nic cistit 😀
no ja by som šla do toho ale podla čoho si mám upravit jedálniček? 😒
@marianka79 nie je to tazke 😉 zaradit viac obilnin, strukovin, ovocia, zeleniny, ryb, menej masa, mlieka a mliecnych vyrobkov, viac pit vody, bylinkovych cajov a pod. 😉
menej mliečnych výrobkov???ja ich mám najradšej 😒
Ja sa urcite pridavam😉 Robim to uz dost dlho, od tehu ale bola pauza:-P. Od popol. stredy do V. Noci nejem ziadne mäso ani vyvar z neho, minimalizujem sladkosti, pijem bylink. caje.
@marianka79 mlieko vytvara v tele hlieny----choroby a cysty 😒 😒
@pia22 tesim sa 😉
ahojte, tak zajtra je Popolcova streda, ideme na to? ste pripravene? 😉 🙂
ja si dnes navarim hrstkovu polievku a ako druhe si dam asi naparenu-mrazenu zeleninku 😉 aloe este nemam doma, tak zatial sa zacnem cistit zvysenym pitim cistej! vody-aj nalacno.. 😉
a bylinkove caje.. mnam.. ale treba ich striedat 😉
a zahlienujú aj nízkotučné mliečne vyrobky???tiež nad tým rozmýšľam,že nebudem jesť mäso ani udeniny počas pôstu,urobím ako kresťanka dobrý skutok 😀 a niečo aj pre svoje telo,ale jogurty mám veľmi rada,takže????
no uprimne povedané,som v šoku z toho článku.popiera všetko,čomu doteraz veríme,to že mliečko zahlienuje,je známe,ale že by to bolo dokonca škodlive,.....no neviem,ved niečo na tých probio musí byť aj pozitívne,či nie???
a možno že ten článok je len názor niekoho a nemusí sa zakladať na pravde
obnovujem temu
@mariynka no zislo by sa 🙂 a aky je ten prisny jedalnicek?