Ahojte chcela by som poprosiť o rady a tipy kam počas jari a leta na jarmoky alebo rôzne víkendove akcie tohto typu, za odpovede vopred dakujem.
Pridaj z akého regiónu si. Na východnom slovensku je veľmi dobrý Bardejovský jarmok. Je tak ku koncu leta (vygoogli datu pre dany rok). Na strednom je Radvanský v Banskej Bystrici v septembri a v rovnakých dňoch sa koná aj Trnavský čo sa západného slovenska týka. Pezinské a Račianske vinobranie. Sereďské hody kde je aj jarmok a v tie isté dni aj v Šali ak chceš niečo menšie. Detvianske dni keď je na amfiteátri folklór + jarmok okolo. Galantské trhy v auguste aj keď je mesto malé ale jarmok má na úrovni veľkých miest. Často sa počas leta organizujú aj zrazy veteránov a spestria to aj koncertmi alebo motorkami, kaskadérmi atď. Októbrovy Vlčanský jarmok aj keď je to dedina ale jarmok majú na úrovni mesta. Jeden z najväčších na slovensku sa robí v Štúrove a ten môžete spojiť aj výletom do maďarska čo dáte aj pešo cez pohranični most. V Sliači robievajú letecké dni (ale je to dosť hlučné ak máte moc malé deti) ale sú tam stánky, jedlo, suvenýry atď.
Pripíšte aj ostatní na aké chodíte možno aj v iných obciach sa dejú veci čo sa oplatí pozrieť.
Som z východného Slovenska
Tak Bardejovský poznáš určite. Mne sa tam páčilo. Pochodil som aj hradby hneď. V celom centre stánky, jedlo, na námestí koncerty. Dobré to je.
Ináč dole pod fórom vidím nejaké linky na témy o jarmokoch tak si poklikaj aj na tie lebo dole to vždy ukazuje príbuzné témy a tam nájdeš podobné.
tak to bude vyskakovat casom este je podla mna skoro dumat nad nejakymi takymito akciami...