Ahojte baby, išli by ste na regresnú terapiu? Dosť nad tým rozmýšľam, lebo ma to zaujíma ohľadne minulých životov. Len ma odrádza cena 100 € čo mi príde teda dosť. Aké máte vy skúsenosti, oplatí sa to? Ďakujem a prajem pekný zvyšok večera.
A chceš riešiť nejaký problém alebo je to iba zvedavosť? Ak chceš riešiť problém chod, ak iba zvedavosť tak ja by som nešla
@janka_23 ahoj, práveže len zvedavosť 🙂 začala som čítat časopis Balans, tam bol o tom článok aj kontakt len tá cena ma zaskočila.
@ankaanka1977 veď práve že som zvedavá a ťahá má nazrieť tam
Asi by som sa trochu bala kedze mam stastny zivot tu a teraz, lebo myslim ze su urcite veci v mojom zivote, ktore si nepotrebujem ozivovat.
Ale ak pojdes, daj vediet ake to bolo... aj mna to zaujima.
Iba kvôli zvedavosti nie. Ak by som mala vážne problémy áno,ale určite k odborníkovi.
Ak nie si, pridaj sa do skupiny Medzi nebom a zemou, sú tam úžasné ženy, ktoré majú vedomostí aj skúsenosti v týchto smeroch
Mna by zaujimalo k comu sluzi regresna terapia. Zaujima ma to uz dlhsie,vaham,ci ist. Mam v zivote problemy,trapenie. Myslite,ze regresna je dobra na pochopenie a zmierenie sa s osudom? Proste aby som uz neriesila,preco sa mi deju urcite veci,preco sa celkovo nasej rodine nedari a postihuju nas rozne choroby a nestastia?
Len k niekomu overenemu a dobrym hodnotenim.