Ísť na regresnú terapiu?

20. júl 2021

Ahojte baby, išli by ste na regresnú terapiu? Dosť nad tým rozmýšľam, lebo ma to zaujíma ohľadne minulých životov. Len ma odrádza cena 100 € čo mi príde teda dosť. Aké máte vy skúsenosti, oplatí sa to? Ďakujem a prajem pekný zvyšok večera.

77daniela77
20. júl 2021

Len k niekomu overenemu a dobrym hodnotenim.

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka_23
20. júl 2021

A chceš riešiť nejaký problém alebo je to iba zvedavosť? Ak chceš riešiť problém chod, ak iba zvedavosť tak ja by som nešla

autor
20. júl 2021

@janka_23 ahoj, práveže len zvedavosť 🙂 začala som čítat časopis Balans, tam bol o tom článok aj kontakt len tá cena ma zaskočila.

autor
20. júl 2021

@ankaanka1977 veď práve že som zvedavá a ťahá má nazrieť tam

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreatytler
21. júl 2021

Asi by som sa trochu bala kedze mam stastny zivot tu a teraz, lebo myslim ze su urcite veci v mojom zivote, ktore si nepotrebujem ozivovat.
Ale ak pojdes, daj vediet ake to bolo... aj mna to zaujima.

lilinka88
21. júl 2021

Iba kvôli zvedavosti nie. Ak by som mala vážne problémy áno,ale určite k odborníkovi.
Ak nie si, pridaj sa do skupiny Medzi nebom a zemou, sú tam úžasné ženy, ktoré majú vedomostí aj skúsenosti v týchto smeroch

marca12
21. júl 2021

Mna by zaujimalo k comu sluzi regresna terapia. Zaujima ma to uz dlhsie,vaham,ci ist. Mam v zivote problemy,trapenie. Myslite,ze regresna je dobra na pochopenie a zmierenie sa s osudom? Proste aby som uz neriesila,preco sa mi deju urcite veci,preco sa celkovo nasej rodine nedari a postihuju nas rozne choroby a nestastia?

janka_23
21. júl 2021

@marca12 myslím, že presne na toto je regresna terapia vhodna