Neviem co mam robiť v pondelok mam termín operácie a začala som sa cítiť tak ako keď na vás,, lezie,, choroba a pobolieva ma hrdlo... Co mam teraz robiť? Psychicky to si nezvládnem ak budem musieť odložiť operáciu...
ak budes chora, tak by som nesla. a pochybujem, ze by ta anesteziolog aj uspal. ale je len stvrtok, kup si dorithricin a mozno ta to prejde. moze to byt aj psychika
@gabilili ak sa priznas, tak ta operovat nebudu. ja som posledne 3 operacie mala nadchu, inak by ma nezoperovali nikdy. samozrejme som sa nepriznala. vzdy ma niekto nakazi pred operaciou. plus do toho napasovat nepravidelnu menstruaciu. pride mi to ako nemozne v chladnom obdobi. zakon schvalnosti spolahlivo funguje u mna. uvidis ci a ako velmi sa ti to pobolievanie hrdla zhorsi.
@juliet86 lebo to už psychicky nezvládam... V 6tt my zistili karcinóm štítnej žľazy babo som si nechala.... Pol roka som ho ešte chcela kojiť... Teraz ma 7,5 mesiaca... Tri mesiace po pôrode som sa nejak psychicky zrútila... Pridruzil sa mi tetanicky syndróm a narušený centrálny nervový systém z toho všetkého... Nevládzem už normálne fungovať asi tak a ešte ktomu sa strašne bojim tej operácii... Narkozi
@gabilili ziadne komplikacie. viem, co to je zrusit a prelozit operaciu, aky humbuk okolo toho robia lekari, aj cakat znova par tyzdnov ci clovek opat predtym neochorie alebo sa daco ine neprihodi. platnost predoperacnych vysetreni si kazdy lekar urcuje ako sa mu zachce. jedine, coho som sa vzdy bala, zeby sa mi upchal nos ppcas operacie. dala som si vzdy kvapky pred operaciou. zo samotnych operacii nikdy strach nemam. ani z narkozy. absolvovala som ich za cely zivot dost
Urob doma čo sa dá /teraflu,tbl na cmúľanie,vitamíny/ a normálne chod na príjem,ak nebude zvýšený teplota,tak je šanca,že zoperujú.Ale netreba nič tajiť,hlavne ak budeš zasoplená a zakašľaná.Kašeľ po operácii št. žlazy nie je dobrý,Narkozy sa vôbec neboj,pracujem na oper. sále,ozaj sa nemáš čoho báť.Držím prsty.
Lahko sa to pise, viem. Ale neboj sa. Narkoza je naozaj nic. Pohoda. Ja som sa pred operaciou velmi bala tiez narkozy. A presne ma zacalo hrdlo boliet i slabu nadchu som dostala. Asi aj zo stresu. Bolo to takto pred 2 r. Lekarovi som to spomenula, zoperovali ma. Prebrala som sa a bola som za narkozu vdacna. Nic necitis, nic ta neboli. Ako dobre ze ju vynasli. Mysli pozitivne. Alebo sa o to pokus. Kvoli dietatku. Ale teda operacia ako taka bude urcite v pohode. Mne robili zenske veci. Ak by som mala ist zas, zakroku by som sa uz nebala prave vdaka narkoze. Drzim ti palce
Pred 3 tyzdnami som bola na OP. Mna tyzden pred operaciou bolelo hrdlo, nie velmi, ako ma.zvykne, ale boleo.. Striekala som Stoptusin vo velkom. Plus Acylpyrin dva x, Panadol... este v den.hospitalizacie som sa citila zle. Nepriznalansom.sa,.lebonminju uz 2x!!prelozili, lebo doktor nieco mal. V den operacie som.sa citila ako ryba. Do pondelka to vylez.
@gabilili inak ono to moze byt aj psychika a v skutocnosti mozes byt zdravotne ok. podla mna pokial nie je kasel sopel a horucka, tak by som sla. zazivala som to podobne bola som pred operaciou na krcnom ci mozem byt operovana.
Mna operovali aj s kašľom....aj som na to upozornila dr a nevadilo to..vsetko dobre dopadlo....drzim ti palce!!!!
@gabilili mne velmi pomaha septolete cmulat, kloktat tantum verde, zvysit C, pit vela vlaznych tekutin, ak nie si alergik tak harmancekovy caj s citronom a medom, zabal na hrdlo. Cmulacie tablety s vytazkom z lisajnika , ochranuje to sliznicu. A posledne propolisova tinktura a hliva forte. Ak ti to nezaberie urcite by som upozornila dr.
Dobrý deň...zajtra ma čaká operácia žlčníka no ako tu píšete ako naschvál má pobolieva hrdlo ...
Ak si chira a beries volnopredajne lieky urcite by som nesla. Napr paracetamol pri zvysenych davkach ako je choroba moze vyvolat pri operacii krvacanie, nakolko neziaduci ucinok je riedenie krvy. Skus si tam zavolat a poradit sa. Kazda operacia je velkym ryzikom aj pre zdraveho cloveka.