Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať na názor, s kamarátkou sme zaplatili za 3 dňový poznávací zájazd do Paríža a Disneylandu, je neskoro objednávku stornovať a jediná možnosť by bola vymeniť ju za nejakú náhradníčku, ale nepodarilo sa mi nikoho násť čo by tak narýchlo išiel a tak chcem vedieť úprimne...šli by ste aj samé? necítili by ste sa zle? Nechcem tie peniaze len tak nechať prepadnúť. ☹ Ďakujem
@daisy2424 ja by som sla aj sama ale su dost velke priplatky za 1 lozkovu izbu. Bola som v Parizi 2 roky dozadu so synom, a boli tam 3 ludia individualisti. Ono vacsinou chodis v skupine, akurat v Disneylande mas volny program.
bežne sa to robí, že ide niekto sám na poznávačku
Ja som sama prešla na poznávačke Španielsko a Portugalsko, šlo sa autobusom, celkom 3 týždne. Tiež som takto bola na poznávačke v UK, okruh po Británii až na sever do Škótska, 2 týždne a bolo super. Tam sa človek skamaráti, zoznámi a aspon som sa na nikoho nemusela viazať, prispôsobovať sa a vyčkávať, pozrela som si všetko, čo som vidieť chcela.
No ja by som v poho sla sama. Moja mama napr.nechodi vobec na dovolenky (iba ked ju niekto z nas-jej deti vezme) lebo je sama a sama ist nechce. Ja jej vzdy vravim ze je to hlupost,ja by som cestovala aj sama.
Pravdaže, bola som viackrát, v podstate iba v noci a počas voľného programu (čo sú tak dve hodiny max) si sama, inak si stále v skupine ľudí. Ale svetlana35 ma pravdu, sú tam príplatky za jednolôžkovú izbu, tie sa pohybujú zhruba 30 € za noc. Inka čo sa týka tej náhradníčky, opýtaj sa v cestovke, oni ti niekedy vedia niekoho nájsť na izbe (ak ti teda nevadí cudzí človek) a aj ušetríte obe. Ja som raz bola takto s jednou pani a bolo to úplne v pohode.
Ďakujem Vám za odpovede...
@svetlana35 @bashka80 ide o to, že ten zájazd sme zaplatili spoločne v jednej objednávke, jej peniaze prepadnú ak by nešla, máme objednanú spoločnú izbu len teraz neviem, aký by bol postup keď pôjdem iba ja s tým, že jej tie peniaze nevrátia. Neviem či by som musela ešte niečo doplácať za izbu alebo nie, všetko sa dozviem zajtra. Hlavne som chcela vedieť aký nazor na to majú iní ľudia 😉
Pokojne by som šla aj sama. Na konci leta tak idem na 9 dní do Škótska. Dala som CK možnosť niekoho ku mne doubytovat (nejaku nefajciarku), ale ak sa nikto nenájde, nebudem mať s tým žiaden problém.
Ak by mali prepadnúť e tak určite by som išla aj sama....možno tam stretneš niekoho zaujímavého....
Môj otec tak bol v Izraeli, ale aj v Ríme - Vatikáne...
Ja by som šla hneď :D Ani by ma nemuseli presviedčať. Podľa mňa sa viac sústredíš na tú krajinu keď si sama a nikto ťa nevyrušuje, môžeš si toho viac dovoliť, lebo všetko, vrátane jedla budeš kupovať iba sama sebe. No hotový raj na zemi :D
Ja by som sla, dokonca si ma inspirovala 🙂
ja milujem cestovanie a spoznávanie nových krajín, takže by som neváhala. Okrem toho je to zájazd, takže tam bude kopec iných ľudí, ktorých môžeš spoznať.
pardón ospravedlňujem sa urobila som preklep v názve témy, má to byť poznávací