Baby mate niektora iRobot mop na umyvanie podlahy?Viem,ze vysavace su velka pomoc,ale mna zaujal mop,je aj na suche,aj mokre umyvanie.Zvazujem kupu,tak nech zbytocne nevyhodim peniazky do luftu.
@glorikarebeka Ahoj my ho mame dva mesiace - Roombu teda a ja som lepsi spotrebic este nemala 🙂 velmi mi pomaha - pustam ho v kazdej izbe kazdy druhy den a stale poberie tolko prachu, ze az nechapem, kde sa berie... a este som prisla na malu vychytavku -nepouzivam handry, ktore k nemu boli, ale jednorazove vlhcene utierky z Lidla - tie citronove. Cely byt pekne vonia a nemusim prat handry 🙂 Ak mas otazky kludne pis 🙂
@renatka100 Viledu mame aj my, ale to je strasne "hlupy" robot 🙂 sucha sa iba random ako sa kde odrazi, zatial co Roomba ide logicky po celej izbe a nevynecha ani kusok. Navyse Vileda neunesie mokru handricku, nema taky vykon.
@ksebejka za pol roka sa nam zodrali kolieska
@renatka100 a nedalo sa to reklamovať ?
@ksebejka a ty mas vysavac alebo roombu mop lebo ja potrebujem umyvat tento co chcem ja je aj na suche aj na mokre umyvanie
@ksebejka reklamovali sme, prilepili kolieska a o tyzden to bolo zase…
@glorikarebeka pardon teraz pozerám že to je braava 🙂 všetko ostatné co som písala platí na tento prístroj
@ksebejka Zdravím, po roku a pol sa chcem opýtať na iRobot Braava, stále ste spokojná? Keď umýva/umýval podlahu, bolo to take klasické dennodenne umývanie, alebo umyl aj zažratú, zaschnutu špinu? Máme v obývačke koberec (behuň), medzi 2 kreslami - odradí ho to, či pôjde aj pod kreslá (má sa tam ako dostať)... A ešte posledná otázka, nehučí veľmi? Čítala som tu niekde, že robotické vysávače-mopy hučia, až je to nepríjemné popri nich v domácnosti fungovať... Dakujem za radu...
@ajsha123 dobrý deň, spokojná som ale už som musela meniť baterku a teraz budem musieť zase. Kúpila som neoriginalnu tak vydrzala krátko. Používam ho na klasické denné umývanie - najmä na prach a vlasy. Keď je zaschnuta špina to nedá dole. Keďže sa pohybuje a gps tak on ten váš koberec obíde. Čiže to nebude problém. A je tak tichý že aj spať pri Tom môžete. Kamarátka ma inak xiomi robotický vysávač s mopom a je tiež spokojná ale ten asi hučí ako klasický.
@glorikarebeka nedoporucujem mali sme v dome dva a obom skoncila do pol roka baterka a zodrali sa kolieska
Mame aj dvoch irobotov ale tie treba velmi pracne cistit hlavne ak su na zemi vlasy. Teraz sme si zo srandy kupili vileda robot (30eur) v kauflande a ten zozbiera zo zeme spisnu lepsie ako roomba a utierka sa vyhadzuje.