Aký iPhone by ste doporučili? S kým ste Vy spokojní?
ja mam 12 pro a som maximalne spokojna 🙂 hlavne s fotakom, robi perfektne fotky
Ja mám 12stku prechádzala som zo 7čky no žiadny rozdiel nepocitujem zatiaľ. Takže keby viem kúpim si aj kľudne starší
Ja mám starý 😀 osmičku. Ale maximálna spokojnost.
Všetko záleží na tom, čo s tým potrebuješ robiť. U nas má každý člen rodiny úplne iný. Dcéra mala 7, teraz má SE 2020 a úplne jej postačuje, ja mám 8plus lebo preferujem väčší display. Mama má dáke XS max, muž tiež, otec 12 pro max. Každý je spokojný s tým svojim. Hlavne si otvor na stránke istores.sk porovnanie modelov a vyber podľa toho, či potrebuješ väčší display, akú potrebuješ pamäť, porovnaj si ceny.. od osmičky majú už všetky bezdrôtové nabíjanie, čo je celkom výhoda.
Mala som 5s a bol asi najlepsi aký som mala, síce ešte stále funguje (po 6 rokoch) akurát musím vymeniť baterku.
No a teraz mám 8 a tiež ma ešte ani raz v ničom nesklamal, ide ako hodinky, fotí skvele, neseká, baterka vydrží dosť dlho 😊
Naozaj to je podľa mna pri iphonoch o tom na čo ho potrebuješ a podľa toho sa rozhodnúť.
@ivetka454 môj prvý bol S6 neskôr 7, XS a teraz mám 11PRO.
Už by som nemenila za android ani za nič,
Nový si doprajem budúci rok, a pôjdem do verzie max Pro
Záleží aké máš očakávania od neho a na čo ho potrebuješ, a aký máš finančný rozpočet. Samozrejme asi by som šla podľa rozpočtu a podla toho vybrala.