Iphone - odporúčania

ivetka454
11. sep 2021

Aký iPhone by ste doporučili? S kým ste Vy spokojní?

katulik123
11. sep 2021

Záleží aké máš očakávania od neho a na čo ho potrebuješ, a aký máš finančný rozpočet. Samozrejme asi by som šla podľa rozpočtu a podla toho vybrala.

petamich
11. sep 2021

ja mam 12 pro a som maximalne spokojna 🙂 hlavne s fotakom, robi perfektne fotky

july0
11. sep 2021

Ja mám 12stku prechádzala som zo 7čky no žiadny rozdiel nepocitujem zatiaľ. Takže keby viem kúpim si aj kľudne starší

lenka1993
11. sep 2021

Ja mám starý 😀 osmičku. Ale maximálna spokojnost.

julia2018
11. sep 2021

Všetko záleží na tom, čo s tým potrebuješ robiť. U nas má každý člen rodiny úplne iný. Dcéra mala 7, teraz má SE 2020 a úplne jej postačuje, ja mám 8plus lebo preferujem väčší display. Mama má dáke XS max, muž tiež, otec 12 pro max. Každý je spokojný s tým svojim. Hlavne si otvor na stránke istores.sk porovnanie modelov a vyber podľa toho, či potrebuješ väčší display, akú potrebuješ pamäť, porovnaj si ceny.. od osmičky majú už všetky bezdrôtové nabíjanie, čo je celkom výhoda.

veronika0310
11. sep 2021

Mala som 5s a bol asi najlepsi aký som mala, síce ešte stále funguje (po 6 rokoch) akurát musím vymeniť baterku.
No a teraz mám 8 a tiež ma ešte ani raz v ničom nesklamal, ide ako hodinky, fotí skvele, neseká, baterka vydrží dosť dlho 😊
Naozaj to je podľa mna pri iphonoch o tom na čo ho potrebuješ a podľa toho sa rozhodnúť.

chocolatte1
11. sep 2021

@ivetka454 môj prvý bol S6 neskôr 7, XS a teraz mám 11PRO.
Už by som nemenila za android ani za nič,
Nový si doprajem budúci rok, a pôjdem do verzie max Pro