IPhone iCloud

6. nov 2022

Dobrý deň. Ak som mala fotky v mobile a zmazala som ich, tak v iCloud ostali alebo sa zmazali tiež?

autor
6. nov 2022

Neviem sa do iCloud prihlásiť zabudla som heslo

sima338
6. nov 2022

Nie, neostali, lebo keď to vymazávaš na Iphone, mažeš ich z toho icloudu vlastne. Tam nepomôže ani to, že ho máš zálohovaný. A heslo na cloud odporúčam nezabúdať, lebo to je potom prúser a nie je také ľahké to odblokovať

autor
6. nov 2022

@sima338 no veď som hotová a neviem čo mám robiť :( predala som starý iPhone a teraz odo mna pyta kód, ktorý som zadala v starom mobile a nejde to 🥶 neviem, ako ďalej…. Jediná možnosť mi vyskočila RESETOVAŤ ŠIFROVANÉ DATA a to neviem čo spôsobí

sima338
6. nov 2022

fu, ale toto celé zle, lebo za prvé, predala si starý Iphone, ten si riadne odhlásila, lebo inak ten človek nemôže riadne používať ten mobil ( je to taká ochrana Apple zariadení ), že prosto keď ty ten mobil riadne neodhlásiš, prosto to nejde...za druhé, na novom telefóne si môžeš vytvoriť aj nový cloud účet, ale tam pôjdeš od nuly a z toho mobilu predtým tam nič mať nebudeš, lebo je to iný cloud...ja som toto vždy riešila v Apple predajni, tam ti vždy pomôžu a zadarmo, len teda, mail a heslo na cloud vedieť musíš, ináč to nejde. A kód myslíš to 6-miestne číslo, hej, ktoré je na odomknutie Iphonu?

autor
6. nov 2022

@sima338 áno, ten 6 miestny, nevieš kde na neho prídem? 😱

sima338
6. nov 2022

to si musíš pamätať zo starého Iphonu, aký si mala tam...dala si si telefóny k sebe a prehodila údaje zo starého na nový?

autor
6. nov 2022

@sima338 áno to som urobila. Ale neviem vôbec ten 6 miestny kód :(

sima338
6. nov 2022

Smer Apple potom, oni s týmto vedia nejak pomôcť, ale sama by som to už neskúšala.

autor
6. nov 2022

@sima338 Dakujem za pomoc

tinkavvv
6. nov 2022

V iphone ti vymazane fotky uklada 30 dni. Kedy si ich zmazala?

zuzuliennka1
6. nov 2022

ked prechadzas na novy iphone, treba spravit komplet zalohu na icloud, zmazat stary telefon, po prihlaseni sa do noveho ti automaticky ponukne “obnovit zo zalohy” a vsetko sa presunie.
ale na to si musis pamatat to heslo