Tak baby, teraz sa budete na mne asi dobre bavit, ale co uz...
My sme rodina, ktora veri v spolocne straveny cas viac ako vo virtualnu realitu, a tak nemame vela skusenosti s modernymi dotykovymi mobilmi.
Drahy dostal v robote firemny mobil - iPhone 5S. Je z neho na mrtvicu, moj drahy neznasa akekolvek technicke vystrelky a na svoju robotu nic take komplikovane nepotrebuje.
Na Vianoce si pytal od Jeziska nieco na stahovanie hudby, kde by si mohol prehravat jeho klasicku hudbu. Ja som presvedcena, ze jeho novy mobbil to urcite zvladne, nie som si ale ista, ako to urobit.
Ja mam zlatu dobru Nokiu a podobne ako on mam averziu k super modernym mobilom, ale som technicky zdatnejsia (a trpezlivejsia) ako on. Tak reku zistim, co a ako a na Vianoce mu tu hudbu do mobilu nejako narvem 🙂 🙂 🙂
Prosim o navod pre uplneho blba - jednoducho krok za krokom, ako nahrat hudbu do mobilu a pripadne ako mu umoznit stahovat hudbu (tusim tam ma ikonku na iTunes?).
Uctivo vopred dakujem.
@babatkoling a zabudla by som - nemusis ani hladat kabel na pripojenie k pc - z nabijacky stiahnes tu cast co sa zasuva do zastrcky a tam ti ostane normalne usb conector
https://www.modrykonik.sk/group/4616/ skupina pre apple pouzivatelov a maniakov
@prasiatko30 Dakujem 🙂
uz len malickost - tie iTunes su v akom formate? Su to mp3 ci nieco ine? A plati sa za stahovanie?
Dakujem.
Do skupiny radsej nie, tam by som si pripadala total outsider 🙂 🙂 🙂
@babatkoling itunes funguje aj ako tvoja kniznica alebo teda program na ukladanie tvojej hudby - mozes si nahrat tvoje cd do pc a priamo do tohto programu a odtial to potom stahujes do telefenu. - ja ani neviem ake formaty su to ale viem ze ja som si moje cd nahravala do pc cez tento program.
@babatkoling a v skupine su ludia vsetkych levelov - ja sa v tom tiez moc nevyznam ale clovek sa aspon opyta na mieste kde vie ze mu ludia vedia pomoct lebo maju ten isty pristroj alebo podobny
@babatkoling musis si stiahnut itunes pripojit telefen k pc a cez program itunes si premiestnis do debila tolko pesniciek kolko vydrzi - potom mu uz staci len vopchat sluchatka do telefenu a pustit app itunes a odtial vybrat co chce pocuvat - ono to je totiz vsetko v jednom - pc telefon, aj walkman