Ahojte baby, idem si po radu, má niekto skúsenosti s iPhone 15 alebo iPhone 15 Pro ? S ktorým ste viac spokojné ? Už sa rozhodujem dlhšie a neviem sa rozhodnúť. Ďakujem 🙂
@laurita285 ďakujem, ide mi hlavne o fotoaparát a lepšiu vydrž batérie… doteraz mám 12
Pro ma lepší fotak a je drahší (to už asi vieš). 99% funkcii a používanie je rovnaké. 10.9. Apple ohlási iPhone 16. Počkal by som.
iPhone 15 má dobrý fotoaparát, ale iPhone 15 Pro má pokročilejšie kamerové systémy vrátane teleobjektívu s optickým priblížením a lepšími nočnými fotkami.
A z hľadiska batérie sú aké, prosím ?
rovnako cca, jedna je síce väčšia ale druhý mobil je lepšie optimalizovany takže podla toho sa neda rozhodnúť.
@laurita285 ďakujem, náhodou nejaké fotky, ako fotí Pro nemáš ? Na porovnanie 🙂
V podstate nemá zmysel pri tej cene šetriť 200 eur a kupovať lacnejšiu verziu, najmä aj s ohľadom na budúci predaj.
Fotky ti bohužiaľ nemám aké poskytnúť lebo fotíme veľkým foťákom :D
@laurita285 tak už som rozhodnutá pre verziu pro, ešte raz veľmi pekne ti ďakujem 🙂
@laurita285 krása, ďakujem 🙂
Pro ma 3 objektivy takze s nie pro verziou nikdy nebudes mat take pekne fotky, ale inak myslim ze bezny uzivatel nepociti nejaky dramaticky rozdiel
Este by som pouvazovala nad velkostou, ja mam 15 pro max a muz ma 15 pro a kedze zvyknem pozerat aj serialy na mobile, citat atd tak ked chytim do ruky jeho telefon pride mi strasne maly. Prenho je moj zas strasne velky😄 podla mna max je top, ta velkost ti dovoluje plnohodnotne si nieco pustit a pozriet, jedina nevyhoda ze mam par kabeliek takych mini do ktorych sa mi nezmesti😬
Ja mám len Iphone 15…S baterkou som spokojná…Ja fotiť moc nefotím, teda takmer vôbec, takže v tomto ti neporadím…No kamarátka má 15Pro a ten je o kúsok väčší a aj ťažši…
@momoftwo ja nepozerám seriály vôbec, ani nič také podobné, ja skôr len volania, správy, fotenie, no Pro Max je už premňa dosť veľký, preto skôr len Pro 🙂
Teraz mám iPhone 12, čiže veľkosť a váha by mala byť rovnaká s iPhone 15 Pro, ak sa nemýlim ? 🙂
Za ten malý príplatok dostaneš o dosť lepší mobil ak kúpiš pro, podľa mňa sa klasická 15tka neoplatí. Keď sa už bavíme o takej sume.
Ja som si vybrala pro verziu.