IPhone 15 - sťahovanie aplikácií

matusik90
15. sep 2024

Ahojte, kupila som Iphone 15 z mall.sk. Na to, kolko tieto telefony stoja, som dosť sklamaná, uprimne mi to pride naleštená bieda.Alebo mám možno nejaký vadný kus.
Ale chcela som sa popýtať-máte niekto skúsenosti so sťahovaním aplikácií?Lebo mne kde chcem stiahnut youtube alebo niečo z app store-iba koliesko stale natahuje a apku mi nikdy nestiahne.Ako je to možné?Čítala som na internete-pripojenie-to mám overené že je fukčné.A potom že aj u neplatených appiek treba do konta zadať platobnu kartu údaje-to je ale nezmysel nie?Keď chcem apku, ktorá je free.Máte niekto skúsenosti?
By the way-telefon mi zamrzol hned ako som ho zapla-musela som reštartnút-najradšej by som ho vrátila, len mám strach že na mall si vymyslia daku kravinu a anevrátia mi peniaze.

modrykolibrik
15. sep 2024

@matusik90 do 14 dni mozes vratit tovar bez udania dovodu

jvasenka
15. sep 2024

@matusik90 áno 15 je hrozne slabá, ak si nespokojná už teraz nemyslím že sa to zlepší. kúpu ľutujeme, radšej za tie prachy iný telefon.. ja nikde nemám zadanú platobnú kartu, nepýta ju ani odo mňa a neplatené app sťahujem v pohode

olimuc
15. sep 2024

Na stiahnutie app nemusis mat nic zadane … ani realnu adresu, ani meno … nic.Viaceri ludia sa na 15 stazovali, ale najvyssiu mame doma 14 … takze neviem posudit. Ja mam staru 11 pro max a kym neskape, tak ju nevymenim (ale skor ma vypne Apple)

matusik90
autor
15. sep 2024

@modrykolibrik a vratia peniaze?o to ide, nieže nebudem mať ani telefon ani peniaze..aku mám zaruku ze si niečo nevymyslia že neviem čo tam chyba alebo nejaky taky trik?

jvasenka
15. sep 2024

@matusik90 zo zákona ak nakupuješ cez internet máš právo tovar vrátiť bez udania dôvodu

modrykolibrik
15. sep 2024

@matusik90 peniaze Ti mozu dat spat dvoma sposobmi. Bud v hotovosti alebo Ti ich poslu na ucet. Ja som kupila kolobezku a bola divne poskladana, nedalo sa na nej jazdit tak som ju druhy den vratila ale peniaze mi poslali na ucet