Ahojte, kupila som Iphone 15 z mall.sk. Na to, kolko tieto telefony stoja, som dosť sklamaná, uprimne mi to pride naleštená bieda.Alebo mám možno nejaký vadný kus.
Ale chcela som sa popýtať-máte niekto skúsenosti so sťahovaním aplikácií?Lebo mne kde chcem stiahnut youtube alebo niečo z app store-iba koliesko stale natahuje a apku mi nikdy nestiahne.Ako je to možné?Čítala som na internete-pripojenie-to mám overené že je fukčné.A potom že aj u neplatených appiek treba do konta zadať platobnu kartu údaje-to je ale nezmysel nie?Keď chcem apku, ktorá je free.Máte niekto skúsenosti?
By the way-telefon mi zamrzol hned ako som ho zapla-musela som reštartnút-najradšej by som ho vrátila, len mám strach že na mall si vymyslia daku kravinu a anevrátia mi peniaze.
Na stiahnutie app nemusis mat nic zadane … ani realnu adresu, ani meno … nic.Viaceri ludia sa na 15 stazovali, ale najvyssiu mame doma 14 … takze neviem posudit. Ja mam staru 11 pro max a kym neskape, tak ju nevymenim (ale skor ma vypne Apple)
@modrykolibrik a vratia peniaze?o to ide, nieže nebudem mať ani telefon ani peniaze..aku mám zaruku ze si niečo nevymyslia že neviem čo tam chyba alebo nejaky taky trik?
@matusik90 peniaze Ti mozu dat spat dvoma sposobmi. Bud v hotovosti alebo Ti ich poslu na ucet. Ja som kupila kolobezku a bola divne poskladana, nedalo sa na nej jazdit tak som ju druhy den vratila ale peniaze mi poslali na ucet
@matusik90 do 14 dni mozes vratit tovar bez udania dovodu