Ahojte mam novy telefon iphone 13 mini a ked mi niekto zacne volat, hlasitost ktoru mam nastavenu sa zrazu sama stisi a volanie takmer nepocut. Ako nastavit aby mi prichadzajuci hovor zvonil v rovnakej hlasitosti a sama hlasitost sa nestlmila??
@wade mne ale automaticky ako zacne zvonit telefon tak zvoni ale hlasitost sa sama stisi, ja nestlacam nic, ako keby sa sama potlaci hlasitost prichadzajuceho hovoru
Skus este toto vypnut: Settings > Accessibility > Face ID & Attention > Attention Aware Features - Attention Aware off
A stisi sa ti len ked ho chytis do ruky alebo aj ked len lezi na stole a zvoni? Nemaju to tak, ze ked ho vezmes a teda logicky vidis ze zvoni tak sa stisi? Ci to si pletiem? 🙊
Toto by ti malo robit iba ked ho mas v ruke. Telefon vie rozoznat kedy ho drzis a ked ti niekto v tom case zavola, tak prve zvonenie je hlasne, ale potom sa stisi, lebo vsak vies ze ti niekto vola, kedze ho mas v ruke.
Inak ked je len tak na stole, alebo v taske, mal by zvonit stale rovnako hlasno.
Môžeš to nastaviť v Nastaveniach / Zvuk. Nemáš toto (vôd obrázok) zapnuté a tým pádom menis hlasitosť vytvárania neúmyselne?