Pozerala som ci tu nie je diskusia o ipade, zatial som ziadnu nenasla 🙂 zvazujem jeho kupu tak by ma zaujimalo ake s nim mate skusenosti a pod. Nie je to lacna zalezitost ale chcela by som nieco mensie nez laptop, hlavne sa mi to zda fajn na cestovanie a je tam urcite aj kopec naucnych aplikacii pre deti. Oplati sa teda do toho investovat? 😉
@annabel4 moje odporucanie - ano oplati sa. Hoci tu so mnou vela zienok nesuhlasi. Je tam v tej teme dost siroka diskusia ci apple, android, notebook, microsoft a pod. Ja mam skusenosti aj, aj a apple mi vyhovuje (vsak kazdemu vyhovuje nieco ine) V tej teme je par dobrych linkov (sama som ich tam davala 😀 ). Ak chces do toho ist tak odporucam novy iPad s Retina displayom. Je do teda poriadny rozdiel, nekupuj 16 Gb, investuj aspon do 32ky. Idealne je 64 Gb (ten mam ja 😉 ) s 3G. Co sa tyka app je vela free alebo z casu na cas zdarma. Treba sledovat (ja sledujem muj-ipad.cz ), pretoze ked nabehne nova app moze byt za vysoku cenu a potom pri prilezitosti napr. Vianoc ide zadarmo a pod, alebo ked maju promo akcie. Vsak tych vyvojarov treba podporit a aj zaplatit. Skusenost-app na sledovanie leteckej dopravy sa mi podarila stiahnut zdarma a sused s androidom zaplatil 4 € za to iste. Skoro vsetky app su v oboch systemoch. Ja iPad pouzivam aj v praci, nemusim tahat NB, mam vzdialene pripojenie do prace. Tiez ho pouzivame aj ako DVD (nemusim tahat da dovolenku celu tasku DVDciek).
Nemal by niekto záujem o ipad 2 za 350,-e viac ip.
@annabel4 je tu tema https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/aky-pocitac-kupit-pre-dieta/ a dost o pocitacoch, tabletoch.