Ahojte, aké mate skúsenosti s IP kamerou? Keď ju mam zapnutu a niesom doma, tak mi stále výbehu je detekcia pohybu a už vôbec neviem co to znamená. Citlivosť mam na najmenšom, už mi to robí druhá, kamera, od inej značky. Robí to cez deň, v noci,... Nerobí to každú chvíľku, robí to tak ze chvíľku to robí potom je chvíľku kľud a potom to zas chvíľu robí a potom zas aj pol dna je kľud.. Nemám doma žiadne zvieratá.. A ani pavúk mi nebeha po kemare 😂😂😂 už má strašia že mám doma ducha 😂😂 neverím na duchov takže.. No ale neviem si to vysvetliť. Dkaujem za vaše názory skúsenosti. V
@bloger tu kameru nemám na zemi a doma v byte myší nemám 😂 v podstate na kamere nie je nič vidno, a nech je v hocijakej miestnosti to tam je.. Teraz už napríklad 2 hodiny sa uz nič nedeje. Prvý krát som mala kameru v detskej izbe teraz ju mam v obyvačke na poličke.
Slnko tam svieti?
@niekto2hy nie, mam všetko pozastieranie a v noci nesvieti.. A už je to druhá kamera co mi to doma robí až ma to už desí.. Nič sa tam nehýbe, nič tam nie je vidno. Citlivosť mam úplne na najnižšom bode..
Tak možno bude nejaká chyba v tej kamere ak máš na to záruku zájdi nech sa ti na to pozrú. Alebo ju skús presunúť do inej miestnosti či to bude robiť?
Tiež nám to robí...bývate v byte či dome?
@certica22 v byte bývame a aj ste prišla na to prečo vám to robí?
@nikusik0107 vinna muska, komar, svetla prechadzajuceho auta z ulice, tiene stromov, toto napr. spusta alarm u mna, ci den, ci noc
My v byte pravdepodobne keď susedia nad nami chodili búchali nejak zaznemenavalo otrasy prvýkrát sme boli mimo bytu a som sa zľakla či niekto nieje v byte ale neskôr saa zapinala dosť často tak pravdepodobne to bude tým....ja som ju odpajala keď sme šli mimo bytu aby mi stále netukalo keďže používali sme ju v noci pri malom len 🙂
@lualjosa tak u mňa to ani jediné nie pravdivé ale každému ďakujem za odpoveď
nemohla by to byť myš?