Dobrý deň. Chcem sa opýtať, ktoré máte inzeráty na MK. Dnes mi zmenili inzeráty v ktorých som mala napísané 1x oblečené, z POUŽITÉHO tovaru na NOVÝ tovar. Však nemôže byť nový, keď bol 1x oblečený. Je tu milión inzerátov, kde majú ženy v inzerátoch písané 1x oblečené a majú to v použitom tovare. Ďakujem za normálne odpovede.
Možno si k nemu mala stiahnutu fotku z netu. Vtedy to zvyknú urobiť.
Ale aj mne sa už párkrát stalo, že mi bez príčiny zmenili,tak som musela do inzerátu napísať vysvetlenie,že tovar nie je nový,len mi to admin zmenil.
asi preto ze si tam v popise napisala len vyskusane ,cize neboli nosene
@martinkatinka Už som mu písala. Dúfam, že mi to zmenia.
@jaja20 fotky z netu som nemala stiahnuté. Iba mnou fotené.
@lubka73 aj mňa to napadlo. Ale pozerala som iné inzeráty, je ich tu ako maku, kde majú napísané len vyskúšané a majú ich normálne v použitom tovare.
@mamax3x3x3 tak tie si asi nepozerali a prisli len na teba, nic ine ma nenapadlo preco by ti to mali menit jedine toto
@lubka73 žiadala som okamžitú nápravu. Ak bude chyba len v tom, tak slovíčka len vyskúšané zmažem. Lebo ako mi dnes 17 inzerátov zmenili na NOVÝ TOVAR, automaticky skutočný NOVÝ TOVAR mi bol zmazaný. Lebo nemám aktivované PLUSKO, ani si ho nemienim dať, tak môžem mať len 20 inzerátov nových. Ďakujem. 👍
@mamax3x3x3 tiež mi to urobili, vymaž inzerát a nahoď ho znova ako použitý, so zmeneným popisom
@patka06 ďakujem za radu. Len to je zasa veľa roboty toľko inzerátov znova fotiť a popisovať.
@mamax3x3x3 ved nemusis opat fotit, stiahni si fotku co mas a aj popis si skopiruj len vymaz vyskusane a potom vymaz povodny inzerat
@mamax3x3x3 fotky môžeš požiť tie isté, popis CTRL C - CTRL V a potom trochu zmeníš
@lubka73 @patka06 tak toto je už na smiech. 😅. Ta osoba musí mať riadne komplexy.Dnes mi všetky Adidasové trička zmenila v označení značiek na ,,Iná značka ´´.Keď som sa jej opýtala že prečo,tak mi napísala toto. Chápete? Je tu milión značkových vecí,z toho sú 950 000 fejkových. O ostatných zmazaných inzerátoch ani nehovorím....
modrykonik • Dnes o 13:27
Podľa štítkov na oblečení nepredávaš originál Adidas tričko, ale napodobeninu. Máš nejaký doklad o kúpe tohto tovaru, z ktorého by bolo zrejmé, že ide o originál?
Kontaktuj admina