Intrigy a karma

11. aug 2022

Ahojte žienky zažili ste už že vám nejaká iná žena začala robiť peklo, teda začala voči vám robiť intrigy(bola na vás zasadnutá a chcela poštvať každého kto sa len dal) a kaziť vám vzťahy medzi ľuďmi tým, a zrazu jedného dňa keď to najmenej čakala sa jej to vrátilo ale niekoľko krát horšie?a ona ľutovala čo vám spôsobila?

klara7227
11. aug 2022

Karma funguje presne tak, ako sa to deje tebe. Ty jej praješ zle a tebe sa to vracia. Je prírodzené, že máš hnev na niekoho, kto ti ubližuje, ale každá tvoja myšlienka sa obráti proti tebe, nato nezabudni.
Ona bude zrejme psychopatka a tak nikdy neoľutuje, čo robí, nemá to v povahe.

renab
11. aug 2022

Ak veris na karmu, tak porozmyslaj, co sa ti chovanim tejto zeny vratilo a odpusti jej, sebe a popros o odpustenie tym, co si ublizila. 😊

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
11. aug 2022

@klara7227 Práveže ja na karmu neverím pretože vidím koľko zla sa deje nevinným ľuďom a iným všetko zlo prechádza,mne nikto nič nespravil bola som len zvedavá preto som chcela príbehy počuť.

cubo2
11. aug 2022

Karma neexistuje, je to len vymysel, myslienkova barlicka, ktora nam pomoze upokojit sa, ze niekto INY mu/jej to zlo vrati, ved "karma jej to vrati".. Nevrati. Neexistuje ziadna zazracna entita, ktora robi ludom zle, na zaklade toho, co oni porobili inym.. Ked nam niekto robi zle, bohuzial musime najst v sebe odvahu a konfrontovat ho sami

autor
11. aug 2022

@cubo2 Ďakujem,ja nemám na myslí zlé ale proste také iste činy (niečo ako takú spravodlivost) ale ďakujem za tento príspevok , možno že je to aj pravda ale napríklad ja mám poslednú dobu trošku šťastie.

mandzula
11. aug 2022

Karma neexistuje. Ja skor "verim" na zakladny zakon fyziky - zakon akcie a reakcie.

autor
11. aug 2022

@mandzula Ďakujem❤️ niečo takéto som mala na mysli

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lennaa
12. aug 2022

Myslim, ze co das to zoznes. Aspon ja mam pocit, ze v mojom zivote to tak aj funguje.
Preto sa snazim neriesit inych, hladiet si svojho, dopriat kazdemu stastie, uspech, lasku, vsetko.

autor
12. aug 2022

@lennaa Ďakujem , práveže ja mám našťastie poslednú dobu šťastie ale toto som chcela vedieť pretože príde mi nespravodlivé keď niekto taký čo škodí sa má moc dobre a stále robí zle a chudák čo nič zlé neurobí sa má zlé.Ja som bola vždy skôr kľudný typ .

majkabambulik
12. aug 2022

Neries, kazdy musi zaplatit za zlo, ktore tu na zemi sposobil. Casto este este kym zije - v starobe pred smrtou, alebo hned po smrti. Zivot sa iba zmeni, nekonci. Za vsetko zlo pekne zaplatime, skus pozriet knihu od Marii Simmanovej s nazvom Dostante nas odtialto. Nie je prva, kto o tom dava dokazy. Po starocia az tisicrocia bolo dost vela ludi, co dali dokazy, ze je to tak. Kto chce pocut a verit tak v tuto skutocnost uveri a kto nechce tak tomu nepomoze ani keby anjeli z neba ho varovali, zisti to sam na sebe, lebo aj keby 100 rokov zil, aj tych 100 rokov raz prejde.

autor
12. aug 2022

@majkabambulik Ďakujem veľmi pekne,pozriem si ju🙂