Internetový obchod Next - skúsenosti

mamaaaaaaaaaaa
13. feb 2018

Dobrý deň ... Máte skúsenosti s nakupovaním cez next shop (detsky obchod) ..nedá sa platiť v hotovosti iba cez účet a žiadajú čislo karty, chcem vedieť či ma niekto s tým skusenosti. Ďakujem.

robinka84
13. feb 2018

ano, ak myslis http://www.nextdirect.com/sk/sk tak nakupujem odtial casto a vsetko ok

eviq
13. feb 2018

Áno, ako píše robinka, ak myslíš tuto stránku, tak áno, bez problémov.

yanni
13. feb 2018

@mamaaaaaaaaaaa a cez ktory internetovy obchod sa da aplatit v hotovosti? Zahranicne stranky platit cash u kuriera velmi neponukaju. POsta na dobierku ale to uz hAdam ani nik neuvyuziva. Aspon v zahranici nie velmi.
Ja objednavam takmer 10 rokov z next. Platim kreditkou, da sa aj paypal, popripade zadas cislo tvojho uctu a ti to automaticky stiahnu.
Daj sa do skupiny Next, tam ti poradia.

janula12345
13. feb 2018

@mamaaaaaaaaaaa kazdy online shop z zahranicia uz asi ani inu ako platbu kartu alebo paypal neponuka. netreba sa toho bat. ide o normalnu znacku, ziadnu fejk stranku, vsetko je ok. tovar ti pride do tyzdna, podla mojich skusenosti.

mamaaaaaaaaaaa
autor
13. feb 2018

@eviq
@robinka84 áno myslím to ;) dakujem
@janula12345 dakujem .. kazdy sa zo zaciatku boji ci sa mu nedostanu do uctu alebo podobne 🙂 dakujem

@yanni tak kupovala som online cez internetove obchody hm tchibo a platila som kurierovi preto je to pre mna nieco nove 🙂 ale dakujem

momoqui
13. feb 2018

@mamaaaaaaaaaaa ano je to bezpecne, posielaju to z UK preto sa neda platit dobierkou iba kartou. Len si daj pozor na cislovanie, Next ma dost vacsie veci (aspon na moje deti su dost siroke)

kuki23
13. feb 2018

Ano nakupujem, ak kamosky a v pohode, neplati sa postovne nad 20€ myslim

yanni
13. feb 2018

@kuki23 nach 30 E. Zmenili to minuly ci predminuly rok.

yanni
13. feb 2018

@mamaaaaaaaaaaa ako som hore vyssie spomenula, daj sa do skupiny NEXTik a tam sa dozvies vselico. Mozes sa kludne pytat, tam sme okrem ineho baby, co sa fakt vyznaju,

rosinka
10. dec 2018

Dobrý večer, potrebujem poradiť ako mam vrátiť späť do Next tovar, ktorý dcére nepasuje. Nemáte niekto náhodou s tým skúsenosti?

zulukacovska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcela91
9. jún 2020

Neviete prečo nefunguje next direct? Nejdu mi veci hadzat do kosika, pritom su skladom, nie su vypredane a potom , pustilo ma to len na 2 kusy oblecka a dalej nic a ked som skusala aj vyhodit z kosa, nejde to, skusam to dnes cele poobedie, aj som sa prihlasovala, odhlasovala....Je to nejaka porucha, ci len u mna?