Dobry den, nakupoval niekto nabytok z tejto stranky? Je vieruhodna? Konkretne, ake mate skusenosti s nakupom ich nabytku, najlepsie by mi pomohlo ci niekto kupil od nich kuchynsku linku a ako bol spokojny. Piste pozitivne i negativne skusenosti. Vopred dakujem. Nevieme sa rozhodnut, ci od nich kupit kuchynu. Maju pekne a lacne, hmmmm.
@roselyn nemaju kamenny obchod, len kamenne sidlo 🙂
myslim, ze do tyzdna bola postel v sklade a mala montazny navod. sama som ju zlozila a to bola kovova postel z tisicich kusov. inac tie ceny maju skutocne najlepsie. podstatne pre teba je, ze nie su podvodnici, komunikuju, email, telefon. inac postel som kupovala pred piatimi rokmi, tak su na trhu par rokov, aj to cosi znaci. ozaj skus si ich vyhladat na heureke, mozno najdes viac recenzii
Dakujem, ved to hlavne som potrebovala vediet, t.j. ze nie su podvodnici. Dakujem este raz, ze si mi napisala 🙂
kupila som postel.vsetko ok. ja im doverujem a ked chcem daky nabytok hladam najskor tam. inac tie veci budu pravdepodobne z pl.
po postel som sla osobne a sedela som par minut v kancelarii a je to nirmalna firma, maju aj obrovsky sklad. bud v klude.
maju aj sesterske firmy najlacnejsi sport a este cosi tusim, aj tam som uz kupovala a v pohode