Ahojte, chcela som sa opýtať, či ste si niektorá objednali cez internet knihu Stroj na jazyky. Premýšľam nad ňou, ale chcela by som vedieť, či to nebudú len vyhodené peniaze a či niekomu naozaj pomohla. Ďakujem za odpovede.
Ja môžem odporučiť učebnicu angličtiny Slovíčkareň s audio CD. Je veľmi pekne spracovaná, naučí 500 slovíčok a základnú gramatiku: www.slovickaren.sk
Ak sa chceš učiť cez internet, skús kurz Angličtina Online od Speaking Friends:
https://www.speakingfriends.com/anglictina-pre-...
Ja milujem akúkoľvek angličtinu pre samoukov - či už v podobe knižky alebo interaktívne na počítači. Človek ušetrí peniaze (štandartné kurzy sú veľmi drahé) aj čas (cestovania tam a späť).
Mne sa velmi osvedcilo pocuvanie nahravok v poradi anglicky, slovensky, anglicky. Chodila som do kurzov, ale mala som problem s porozumenim . Je to velmi dobre ako doplnok k inym formam vyucby. Mam to v mp3 a pustam si to rano pri ceste do prace, aspon mi ta polhodina v mhd skor ubehne. Skus si to vyhladat - anglictina na pocuvanie 1 a 2. Da sa to kupit aj s knihou, ale aj cisto len nahravka. Stiahla som si aj ine nahravky, ale boli len po anglicky a slovensky a to mi tak nevyhovovalo.