Baby poradte mi. Asi som sprosta uz totalne. Ale chcela by som sa prihlasit do Internet bankingu v Tatra banke po prvykrat. Ale ja to nikde nemozem najst. Vsade len pisu stiahnite si taku aplikaciu,onaku... to neexistuje uz normalne prihlasenie cez citacku?
na mobile si musis stiahnut aplikaciu, na pocitaci sa tam dostanes cez citacku.
Dakujem. Nemam zas ucet cez google. To je hroza. Som stara na taketo nove aplikacie.
@liaka existuje normalne prihlasenie "starym" sposobom. Otvoris si hlavnu stranku, kliknes na Internet banking (je to trosku nenapadne schovane, pod vyhladavacom, modrymi pismenkami. Kliknes na to, zadas pid a heslo a ides.
Mne to tam nic neukazuje. Ale dakujem za pomoc.
Ano,mam vsetko. Vcera som tam volala aby mi telefonicky aktivovali citacku a povedali mi,ze do 10 minut mi pride sms,kde zadam heslo a nic mi neprislo. Zmenim banku. Tatra banka je moc inteligentna na mna. Dakujem vam.
ja nemusim zadavat v mobile ziadne kody z citacky, proste som si hned v uvode nainstalovania aplikacie zvolila sama svoje heslo, ktorym sa do bankingu prihlasujem a po zadani hesla ma tam automaticky hned hodi a normalne pouzivam banking, ovela jednoduchsie, ako v pc.
@liaka https://moja.tatrabanka.sk/