Internet banking Slovenskej sporiteľne

ekinkala
7. mar 2013

prvy krat to idem pouzit a potrebuujem vediet co do ktorej kolonky dat ako prva je kolonka predcislie,c.u,kod banky, potom hnet kolonka pod tym .aaaa variabilny sinbol a specificky co mam dat aaak by sa nasla nejaka maminka ktorej by sa chcelo mi to podrobne opisat budem stastnaaaa a vdacna dakujem za kazde info 😎 😠 😎 😠 😠 😒 ☹ 😎 😠

6mia6
7. mar 2013

predčíslie nič, potom číslo účtu, za lomítkom je kód banky. variabilný symbol máš na faktúre záleží čo chceš uhradiť.

ekinkala
autor
7. mar 2013

@6mia6 no chcem poslat peniazky jednej maminke za bundicku

6mia6
7. mar 2013

tak daj len číslo účtu, kód banky za tým lomítkom a do poznámky napíš tvoje meno. variabilný ani špecifický nemusíš

6mia6
7. mar 2013

@ekinkala konštantný daj napr. 0308, tá poznámka je: správa pre príjmatela

ekinkala
autor
7. mar 2013

@6mia6 idem to teda vyskusat dam vediet ci sa podarilo

6mia6
7. mar 2013

@ekinkala ok 😎

ekinkala
autor
7. mar 2013

@6mia6 no uz som to nejako zmakla a potom na konci to chcelo ze podpis alebo cakat na podpis prve neslo a druhe islo vyhodilo mi to ze caka na podpis ma to tak byt?

adrioska
7. mar 2013

no tam treba potom zadat nejaky kod...my mame sms kluc, klikneme na podpis a v tom dojde sms-kou kod (ciselny) a to tam treba nahodit a dat OK...

adrioska
7. mar 2013
6mia6
7. mar 2013

ja mám grid kartu, dám podpísať teraz a zadám kód podľa súradníc

labelo
7. mar 2013

@ekinkala
je potrebne vyplnit všetky povinne policka tusim su žltej farby,čiže č,ú,kod banky,variabilný symbol je nepovinný udaj,takže ak ťa mamička neupozornila,že ho máš zadat, tak kolonku nechas prazdnu,tak isto konštantný a špecifický symbol nemusíš vyplnat,možeš do správa pre prijemcu napisat napr. svoje meno .Ak máš príkaz na uhradu vyplnený das vpravo dole "Podpisat teraz" po odkliknuti to bude chciet kod,zavisi či používaš GRID kartu alebo SMS kluc, v prípade SMS kluca je potrebne prekliknut v kolonke "Bezpečtnostné predmety".