Inteligentné hodinky

18. jún 2023

Čaute baby viete mi odporučit inteligentné hodinky? Niesom nejaký vrcholový športovec, len teda na denné nosenie a hlavne to nechcem nabíjať každý deň. Ďakujem

simsalabim
18. jún 2023
autor
18. jún 2023

@simsalabim meraju aj teplotu alebo ekg?

simsalabim
19. jún 2023

Meraju tep, O2, to viem isto. Teplotu myslim nie a klasicke ekg podla mna hodinky ziadne nemeraju, ale mozno sa mylim... ja som to neskumala, ja ich pouzivam ako hodinky, merac krokov a zaznamnik sportovych aktivit, tym to hasne. Nemam tam ani notifikacie (proste nechcem, aby ma stale daco otravovalo). Na jedno nabitie vydrzia cca tyzden (mozno trochu menej).

simonah73
19. jún 2023

@simsalabim mylis sa, ekg meraju samsung s4 v spojeni s mobilom samsung, kde je k tomu patricna aplikacia. teplotu co viem nemeraju tiez.
osobne to nemam nastavene, mam nastavene len meranie tlaku a aj to sa musi raz za mesiac kalibrovat aby to bolo asi spravne ratane. a ano, ak chcem aby mi ratali kroky, aby som ich mala sparovane s mobilom, dalo sa s nimi platit tak ich musim nabijat kazdy den, aj ked uz sa mi podarilo, ze som zabudla a oni sa na dalsi den ohlasili ze sa prepinaju do rezimu obycajnych hodiniek, lebo malo teraz neviem ci 5 alebo 15% baterie.
takze ak ich clovek plne vyuziva, musi nabijat.

simsalabim
19. jún 2023

@simonah73 Zaujímavé. Moje mám spárované s mobilom (mám iphone), meriam kroky a podobne a nemusím ich nabíjať vôbec často, myslím, že cca týždeň vydržia. Nedávno som bola na na 4 dňovej služobke a vôbec ma nenapadlo brať si k nim káblik... A zaujímavé s tým ekg... u dr. cloveka nacucnú na milión prísosiek a toto dokáže merať aj ekg. Cool🙂

simonah73
19. jún 2023

@simsalabim ved tiez mi to pride divne a velmi tomu neverim teda meraniu toho ekg a preto si to ani neaktivujem. ale je tam ta moznost.