Injekčná striekačka na ihrisku

kristinka.s
3. sep 2012

Vcera som zazila velky sok, ked moja 3 rocna dcera nasla na zemi pohodenu injekcnu striekacku. Bolo to nedaleko detskeho ihriska, volne v trave. Premkol ma pocit strachu, hnevu a zaroven beznadeje. V prvom momente som na dceru zakricala, nech to okamzite odhodi. Potom som celu cestu domov v duchu nadavala, aka je to banda debilov, co nedba na ostatnych, pichne a zahodi ihli, kt. sa moze nakazit nevinny clovek. Doma som dcere vydrhla ruky aj tvar a porozpravala jej, ako sa spravat, ked sa to nahodou stane znova. No a potom som cely vecer riesila, ako ju pred tym vsetkym uchranim. Ma len 3 roky a uz teraz mala v rukach to svinstvo. Som z tohto sveta znechutena a sklamana. Som rodic, ktory dba o vychovu a zdravie svojej dcery ako najlepsie viem. No napriek mojej snahe sa stane, ze skrz inych ludi sa jej stane nieco, na co nie som pripravena ja ani ona. Ako to riesit? Da sa vobec niekam napisat, aby sa tie striekacky z nasho okolia vyzbierali? Nahlasit, kam? .....

ervenka
3. sep 2012

@kristinka.s Nahlasit na mestsky urad, pripadne mestska policia. Keby som videla mestskych v meste, tak by som sa priamo spytala policiajtov, ako to riesit...

klincek
3. sep 2012

veru, je to hnus, rovnako ako psie hovna, sklo a ine svinstvo..netreba byt ticho, treba to hlasit na MU, oddelenie zivotneho prostredia. pripadne mozno oslovit urad verejneho zdravotnictva.. ved mesto zodpoveda za cistotu ihrisk, tak nech je aj ono pod kontrolou, inak na to bude kaslat s tvrdenim, ze nie su peniaze. hlavne ze na kadejake ine somariny su, ved deti sa mozu hrat aj v humuse 😠

ivett1
3. sep 2012

@kristinka.s súhlas s babami, nahlásiť na obecnom úrade... 😠 ...v blízkosti ihriska...feťáci ... nestačí, že sebe zničili život, musia ešte kvôli svojej hlúposti držať v strachu rodičov malých detí...ani si nechcem predstaviť, keby sa tou ihlou poranila... 😠 😠 😠

zumbadance
3. sep 2012

@kristinka.s to je hrozne..s tymi fetakmi a narkomanmi.mne sa stalo nieco podobne ale este horsie lebo maly nasiel ihlu a stiekacku v aute 😠 lebo muz robi taxikara,tak som mu vynadala ze az.nezodpovedne toto spravanie,velmi som sa bala az som sa triasla od nervou. 😖

kristinka.s
autor
3. sep 2012

no tak uz som pisala na MU aj na mestsku policiu, uvidime, ci sa vobec ozvu! Hneva ma to velmi!

sashabb
3. sep 2012

@kristinka.s tak "nam" sa stalo rovnake ak nie horšie 😠 Bola som s kamoškou tiež v parku s deťmi, mali tiež okolo 3rokov a hrali sa v piesku. Kamošky malá kopala jamu (v tom piesku) a zrazu drži v ruke striekačku s ihlou 😠 😠 😠 Tak si vieš predstaviť ako nam bolo. Prve sme kontrolovali a X-krát sme sa jej pýtali či sa nepichla - no našťastie nie ...
Ruky by som im dolámala 🙄 zahrabať to deťom do piesku 😠