Inhalátor SIH20 od firmy SANITAS poznáte niekto?

kukenzi
24. sep 2011

ahojte,

od štvrtka bude v Lidli tento Inhalátor SIH20 od firmy Sanitas. Poznáte ho niekto, prípadne ho vlastníte? Zaujímalo by ma, či je určený len na tekuté lieky, alebo sa dá použiť aj napr. na inhalovanie vincentky. Ďakujem za každú odpoveď

bianca
4. okt 2012

posuvam hore.Aktualne je zasa v akcii a zvazujem kupu

bianca
4. okt 2012

@kukenzi neviem ci je to este aktualne ale koli krtickej situacii sme ho dnes kupili.A je vhodny na vsetko.Lieciva sa davaju do kadinky takze sa tam podla mna moze dat cokolvek

nadhera
24. nov 2012

Inhalujeme Vincentku a zatial OK 🙂

kukenzi
autor
3. dec 2012

@bianca @nadhera dakujem vam za odpoved, sice po roku, ale hoci ho teraz nepotrebujeme, mozno zvazim kupu ak bude niekedy v akcii 🙂

nadhera
3. dec 2012

@kukenzi 😀 ja som ho len nedavno kupila 😀 a uz rozmyslam dat inhalovat propolis - snad do prevarenej vody kvapka propolisu

bianca
3. dec 2012

@kukenzi je dobry.Fakt.Vyrovna sa tomu co mame v robote.Akurat neviem ako to bude s nahr.dielmy.

rikarr
18. jan 2013

ja som ho kupila teraz v Lidli SANITAS SIH45 tak som sama zvedava, dcera je prieduškarka, večne nas trápia kašle a v nemocnici mi ho jedna sestrička odporučala, vraj ho ma aj doma a je spokojna.

peter32
2. okt 2013

@bianca ahoj, chcem sa spitat ci inh.este mas ten z lidla, ma byt v akcii od zajtra tak by ma zaujimalo ci ste s nim spokojny...oplati sa kupovat v lidli? Ja som bola 3tyzdne v tatrach s detmi v pondelok sme prisli domov, tam mali tiez a velmi im to tam pomohlo - tie inhalacie ked boli chory....dakujem za odpoved. Lucia 🙂

peter32
2. okt 2013

@nadhera ahoj, chcem sa spitat ako casto a ako dlho inh.tu vincentku? Dakujem, lucia 🙂

bianca
2. okt 2013

@peter32 ahoj.Ano sme spokojni.Akurat ma desi kde raz potom zozeniem nahradne diely ale mozno to nebude az taky problem lebo tie vyrobky sa dost podobaju.My sme ho kupili za doslova posledne peniaze a nelutujem

nadhera
2. okt 2013

@peter32 ak treba aj 2x denne maly inhaluje a to zo 10 minut. vincentku odporucam aj pit, obom deckam velmi chuti a vyplachujeme nou aj nostek. 😀

peter32
3. okt 2013

@nadhera dik za info, a to s vinc.sa aj preplachuje nos?mne hovorili v tatrach ze s vinc.sa nema lebo ze ona obsahuje aj ine minerali aby sa nostek nepodrazdil-ze len kuch.sol zmiesam s prevarenou vodou a s tym sa ma preplachovat....zatial tak aj robime...L. 😉

peter32
3. okt 2013

@bianca dnes sa na to pozriem v lidli....ze aky je...aj co sa liekov tyka ze ake mnozstvo lieku rozprasuje....zatial sa mi paci aj ten od firmy Omron ten detsky s tymi macikmi....a je za cenu 47e a aj nahr.diely maju a niesu ani drahe...tak uvidime....zatial dik. L. 😵

nadhera
3. okt 2013

@peter32 http://najmama.aktuality.sk/clanok/231002/dokaz...

aj u nas takto cistime nos s vincentkou 😀

kuspitka
8. dec 2014

@nadhera chcem sa opýtať keď ju pijú nedráždi im hrdielko

nadhera
9. dec 2014

@kuspitka decka musim krotit pri piti vincentky, nedavno pridem do ich izby a kazdy mal otvorenu svoju flasu.... 😀 verim,ze im pomaha, lebo decka mam minimalne chore....

kuspitka
9. dec 2014

@nadhera mala hrozne zachvátil kašľu

nadhera
9. dec 2014

@kuspitka zachvat kaslu poznam ....uz som parkrat kvoli tomu nesla skoro rano do prace, lebo dieta do 3tej rana dusilo .... ☹ nechcem robit reklamu, ale som v skupine , kde oi som sa docitala o cesnakovych ponozkach....klopem,klopem, dieta prespi celu noc, sice smradecek v detskej, ale to je to najmenej. Takze trosku domacej masti , 1strucik cesnak pretlac, zmiesaj prstom a natri malej na paticky /robim to pocas tuheho spanku/ daj sacok a hrubsiu ponozku...zo tri noci som takto malemu davala ....upozornim, boli aj maminy, ktorych deti toto zle znasali, stipalo ich....vyskusaj 😉

lucijag
6. jún 2015

baby nemate niekto ten inhalator na predaj?

juliana20
9. feb 2016

prosím vás, neviete niekto kde by som na tento inhalátor kúpila taký malý akokeby vrchnáčik na roztok, stratila alebo zahodila som ho, a kvôli tomuto malému zázraku mi nefunguje celý inhalátor, ´dakujem za odpoveď, Julka

martinkafe
21. mar 2016

@juliana20 ahoj,zohnala si už vrchnacik?lebo mne sa polamal ten rozprasovac(ta nadobka) a neviem kde by som zohnala nový...

juliana20
22. mar 2016

@martinkafe áno, objednala som zase celú súpravu na inhalalovanie, okrem inhalátora, vyšlo ma to na 10 eur + 5 eur poštovné, samostatný vrchnáčik sa mi nepodarilo zohnať, a potom som objednala na emaily support@nuservice.de, ja mám inhalator sanitas z lídla tak na brožúrke čo mi prišiel s inhalátorom som našla túto emailovú adresu kde objednať nahradné diely. asi tak, Julka 🙂

martinkafe
22. mar 2016

@juliana20 ďakujem za info,aj ja mám inhalator z lidla,,,tak už len objednať,ešte raz vďaka 🙂

juliana20
22. mar 2016

príde vám to v zelenej farbe aspoň mne ale presne to sedí, našla som ešte také podobné značka bauver ale bála som sa to tak radšej tak

andymark
22. nov 2016

Podarilo sa mi nájsť kontak - náhradné diely sa dajú dokúpiť telefonicky - zákaznícka linka s česky hovoriacou pani - na čísle 0800 00 4623, prípadne cez internet na http://shop.sanitas-online.de/sk/terapia/prislu.... Dodanie do týždňov, ale vraj bežne doručia o týždeň. Platba možná kartou - pri objednávke cez internet, alebo na základe faktúry, priloženej v balíčku - prevodom na účet.

jojojo30
18. feb 2021

Vite me povedať kam mám dať roztok na inhalovanoe do sanitol inhalator prípadne foto sem dakujem