Info o zbernom dvore

alja20
19. júl 2017

Baby toto sem nepatri ale potrebujem to vediet kedze sa nemam koho opytat.Potrebujem vyviest bordel do zbernych surovin v nasej obci je zberny dvor no mozem to doviest aj do ineho zberneho miesta?napr.vedlajsieho mesta?

rooskoliv
19. júl 2017

Ahoj,

zberny dvor kontroluje bydlisko podla OP. Takze to treba vyniest tam, kde mas trvale bydlisko, bo tam platis dane

Robo

alja20
autor
19. júl 2017

@rooskoliv takze inde mi to nezoberu co ono su to stare skrine rozbite.sklo.tycky a pod.

0silvia0
19. júl 2017

@alja20 ideálne by bolo zatelefonovať si do konkrétneho zberného dvora.

nina19833
19. júl 2017

Prečo by si to viezla inam keď máte zberný dvor v obci? To veľmi nechápem. Ale zdá sa mi, že to je tak ako napísal rooskoliv, že to musíš zaviesť tam kde máš trvalé bydlisko, takže do iného mesta nie. Môžeš si skúsiť aj zavolať, možno ti to zoberú ale veľmi nechápem prečo si to chceš takto komplikovať

alja20
autor
19. júl 2017

@nina19833 ono to nepotrebujem konkretne ja ale niekto iny co opravuje chalupu a nema v nej trvale bydlisko a musel by to cca20km zaviest tam kde byva tak preto sa pytam ci je mozne to zaviest aj niekde blizsie....

alja20
autor
19. júl 2017

@nina19833 a kedze po ceste maju jeden zberny dvor tak si mysleli ze ked je ten blizsie ako ten kde byvam ja ci by to zobrari aj tam trosku komplikovane ....

taami
19. júl 2017

@alja20
Nech to zavezie v tej obci na niekoho známeho na jeho op

alja20
autor
19. júl 2017

@taami tam zberny dvor nemaju tak preto sa pytam ci sa da aj inde ked u nas je a tam nie no na moj op inde im blizsie nie az u nas ale.u nich....