Dievcata, pomoooc... riesime s manzelom kupu varnej dosky... ja by som chcela indukciu, no muz mi vravi, ze ak je platnicka 21cm, ibdukcny hrniec nusi byt tiez max.21cm, ze ak by bol 22 alebo vatsi, ze uz ho nezohreje... Je tak?
indukcia je top...a hrnca mozes mat vacsie aj mensie, ona zohrieva len to pokryte, a ak je vacsi hrniec no zohrieva len pokial "dociahne"...
Ja milujem, ked niekto mudruje a vie o tom kulovy....
Vacsi hrniec sa moze pouzit. Na nasej nemozem dat velmi maly hrniec na najvacsiu plochu. Na indukciu nedam dopustit. Uz by som ine nechcela. Casovac je super. Niekedy nechavam dovarit polievku, kym my sme uz vonku.
Indukciu odporúčam... Je super... Ľahká údržba a to s tými hrncami je sprostosť.. Dokonca ja som si nemusela kupovať ani nové hrnce... Pretože som si kupila hrnce na všetky povrchy, ešte kým som varila na plyne.... Ak na tvojom hrnci drží magnet, budú fungovať aj na indukcii
Ja už mam 3 tiu indukčnu. Môžeš dať väčší hrniec. Ale zase, záleží aká kvalitná je doska. Indukcia zvykne mať aj funkciu prehrievania. Ak by bol príliš veľký hrniec, môže sa nahriat a spätne nahriat okruh okolo tej varnej zóny. Vtedy sa môže sama vypnúť. Robila mi to jedna z tých troch. Ale o dosť väčší presah ako je okruh
Ešte si kúp tak, aby bol časovač na každú platnu zvlášť. Ja mám teraz jeden spoločný.pre všetky 4 a je to na figu, lebo môžem nechať dovarit iba jednu vec. Využívam to ale vo veľkom. Postavím polievku, idem s deťmi von a keď sa vrátim čaká nás uvarená
@ravinima ahoj mam doma indukciu je to uplne v pohode a treba kupit hrnce na indukciu