Indukčná doska a hrnce?

ravinima
15. aug 2021

Dievcata, pomoooc... riesime s manzelom kupu varnej dosky... ja by som chcela indukciu, no muz mi vravi, ze ak je platnicka 21cm, ibdukcny hrniec nusi byt tiez max.21cm, ze ak by bol 22 alebo vatsi, ze uz ho nezohreje... Je tak?

dijka123
15. aug 2021

@ravinima ahoj mam doma indukciu je to uplne v pohode a treba kupit hrnce na indukciu

dijka123
15. aug 2021

takuto mame aj to super

ravinima
autor
15. aug 2021

@dijka123 to ano ale zda mozem dat hrniec i priemere 26cm na platnu mensiu o velk.21cm

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dijka123
15. aug 2021

@ravinima mozes kludne

pink_lady
15. aug 2021

indukcia je top...a hrnca mozes mat vacsie aj mensie, ona zohrieva len to pokryte, a ak je vacsi hrniec no zohrieva len pokial "dociahne"...

tenerifka
15. aug 2021

@ravinima manzel sa myli, asi tomu nerozumie, mozu byt vacsie aj mensie

tenerifka
15. aug 2021

Ja milujem, ked niekto mudruje a vie o tom kulovy....

zuzanaete
15. aug 2021

Vacsi hrniec sa moze pouzit. Na nasej nemozem dat velmi maly hrniec na najvacsiu plochu. Na indukciu nedam dopustit. Uz by som ine nechcela. Casovac je super. Niekedy nechavam dovarit polievku, kym my sme uz vonku.

poopsie
15. aug 2021

Indukciu odporúčam... Je super... Ľahká údržba a to s tými hrncami je sprostosť.. Dokonca ja som si nemusela kupovať ani nové hrnce... Pretože som si kupila hrnce na všetky povrchy, ešte kým som varila na plyne.... Ak na tvojom hrnci drží magnet, budú fungovať aj na indukcii

hipuska
15. aug 2021

Ja už mam 3 tiu indukčnu. Môžeš dať väčší hrniec. Ale zase, záleží aká kvalitná je doska. Indukcia zvykne mať aj funkciu prehrievania. Ak by bol príliš veľký hrniec, môže sa nahriat a spätne nahriat okruh okolo tej varnej zóny. Vtedy sa môže sama vypnúť. Robila mi to jedna z tých troch. Ale o dosť väčší presah ako je okruh

hipuska
15. aug 2021

Ešte si kúp tak, aby bol časovač na každú platnu zvlášť. Ja mám teraz jeden spoločný.pre všetky 4 a je to na figu, lebo môžem nechať dovarit iba jednu vec. Využívam to ale vo veľkom. Postavím polievku, idem s deťmi von a keď sa vrátim čaká nás uvarená