Ahojte,
Gynekologička mi odporučila užívať indonal. Hoci nemám rada výživové doplnky, na tento preparát som našla samé kladné odporúčania - tak som investovala nemálo peňazí do štvormesačného balenia, ktoré som poctivo využívala a výsledky sa mi ZHORŠILI.....
Takže sa iba potvrdil môj názor o výživových doplnkoch - je to to isté ako homeopatia - využívajú iba silu placeba..
Ako mozes tvrdit ze je to z toho pripravku? Mne nahodou pomohol a vysledky sa zlepsili
Vyse roka som mala zhorsene vysledky,, ale stale rovnako. a po vybrati davky sa o dost zhorsili... netvrdim ze on ich zhorsil ale ani nepomohol.... a nakolko som predtym nasla iba same dobre skusenosti tak chcem touto cestou dat ostatnym vediet aj opacnu moznost.. Navyse reakcia manazerky z indonalu - ponuka na zaslanie indonalu zadarmo po mojej zlej skusenosti mi moj nazor na vyzivove doplnky ako je indonal len potvrdzuje...
hmmmmm a mne zase výsledky veľmi výrazne zlepšil..teda až tak,že som úplne zdravá🙂
nález cytológie negatívny..indonal som brala pol roka miesto operácie a aj sám doktor´´oči pučil´´ ako mi to pomohlo.. . a určite to treba užívať s vierou..bez toho to nejde.a. pila som hodne aj ženský čaj z alchemilky
Ponukam na PREDAJ dámsky výživový doplnok INDONAL woman (spolu 110 kapsúl) s dátumom exp. 7/2017.
Cena za spomínaných 110 kapsúl vrátane pošty = 22 €. (PC pri 120 kapsuliach bola 32 €). V prípade záujmu píšte IP, ďakujem.
@florinka Viem že je to už dávno, ale ako sa ti výsledky zhoršili? Myslím že som na tom podobne.
A keď som napísala do indonalu, že chcem aby uverejnili aj zlé skúsenosti, tak sa mi ozvala nejaká manažerka že jej mám poslať adresu že mi pošlú zadarmo balenie...... to hovorí za všetko....