...ste spokojní s oknami od firmy Incon a z ich montážou??
@radustek neviem odkial si ale najlepsie okna su značky Salamander a je jedno od koho ich kupis. Potom je dolezita montaž...my sme kupili z Holica firma ABC okna
@miskakyska my máme Incon už 5 rokov a všetko ok 😉
@nefertiti7 ano??ja som sa prave rozhodla pre ne...lebo su pekne biele uplne vynikaju...ale vraj musime dat pozor aby nam nedali polske 🙂 ja som okres prievidza tak zajtra tam ideme 🙂
@nefertiti7 a nevies ako by sme zistili ze ci ta partia bude dobra co to budu montovat
@radustek
@nefertiti7
@denduska my máme s nimi veľmi zlé skúsenosti..okna,montáž,komunikácia,reklamácie 0 bodov! ŠKODA REČI! Zaujímavy zakaznik a ochota trva len do vyplatenia..potom dovi dopo..to je nadlho!
@miskakyska hej???ako myslis ze su zle???lebo aj moja sestra ich ma a je spokojna ma ich uz 9 rokov
..títo ktorých spominam majú pobočku v Žiline,ale výrobňu v Prievidzi a o montáž okien sa Vám postará skupina živnostníkov,kt.nechaju po sebe mrdnik ako v tanku a kopec špakov od cigariet..
@radustek
@miskakyska ja už si nepamätám, odkiaľ bol tí čo nám ich dávali, ale tuším tiež z PD 😕 no ale ako vravím, našťastie nemáme s tými oknami fakt žiadne problémy, dúfam ani nebudeme....zato moji rodičia si dávali robiť eurookná v inej firme, strašne drahé, ako okná fakt krásne, ale montáž taká, že prisámvačku ja by som ich lepšie namontovala..za všetko vraví to, ako som ležala raz u našich v spálni a počula som nejaké čudné zvuky spod toho okna a potom mi môj otec vraví akoby nič, že to sýkorky tam majú hniezdo...v diere v múre..čo tam ostala po supermontáži... 😅 😅 😅
@denduska a tade dobré prefukuje,že?..okna môžu byť neviem ake kvalitné,čo z toho keď montáž,od kt.najviac závisí je na dve veci?
...keď vidím kdesi,alebo počujem ich reklamu,prepáčte mi za výraz,,mi je na grcanie
@miskakyska myslis incon???
@radustek áno Incon myslím
@miskakyska aha ja by som chcela salamander...dnes mi povedali ze vraz ALUPLAST je polsky 🙂
@radustek tak je to ale so všetkým.. niekto je spokojný a niekto nie.. len som Ti chcela napísať, že ich máme roky a sú super. Zatiaľ sme s nimi nemali ani najmenší problém a o ťažkom otváraní prvý krát počujem. Otvárajú sa ľahúčko. Okrem toho majú výborne zvukovo a tepelne izolačné vlastnosti, ale tu veľa záleží od montáže. Preto si myslím, že všetky "lepšie" značky okien sú na rovnakej kvalitatívnej úrovni a ak má niekto idnividuálny problém, spôsobila to pravdepodobne neodborná montáž. Toť vsio 🙂
ja nemám incon, ale čo som zisťovala skúsenosti okolia aj na diskusiách, sú to kvalitné okná. samozrejme, pri každých sa môže stať, že narazíte na nekvalitných montážnikov, treba si dať pozor.
a ak sa zle niekomu otvárajú, okná sadajú, treba časom zmeniť nastavenie kovania, treba zavolať do firmy a mali by vám to prísť nastaviť bezplatne.
Dievcata nic v zlom ale na takuto temu o oknach je modra strecha.
@mamartinka aaaale,nič v zlom..keď to Hirjakovi nevadí,Teba to trápiť nemusí.. :o)
@miskakyska mas pravdu a co je na tom ze tu si o tom piseme neviem...
o plastovych oknach sa diskutuje na www.modrastrecha.sk
@miskakyska hirjaka to netrapi lebo nesedi momentalne za pocitacom, temu si prosim zaloz na modrej streche ak tuto presne konkretnu na nej nenajdes.na to bola modra strecha vytvorena 🙂
ahoj poula som ze nemaju dobre plast okna vraj idu tazko...my chceme tiez teraz davat a nevieme sa rozhodnut z akej firmy je ich strasne vela 🙂