Imitácie parfémov

gwynet
6. mar 2015

Poznáte niekto nejaké dobré imitácie parfémov? Viem, že to není až tak v poriadku, ale keď nie su peniažky tak čo robiť!! 🙂

sednaja
6. mar 2015

@gwynet Nielen, že keď nie sú peniažky. Ide o to, kto si ako potrpí na vône. V častých prípadoch sú to totižto vyhodené peniaze a nie každému vyhovuje, keď sa nastrieka a tou istou vôňou cíti dané oblečenie až kým ho nevyperie.
Ja som tak asi 2x vôňu kopovala a bola som spokojná aj s intenzitou, dá sa dokúpiť aj silnejšia esencia. Tuším to bola firma "FF", nejak tak, nie som si istá. Je to dílerstvo na spôsob avon, oriflame. Oni tie voňavky predávajú pod svojimi názvami, ale majú "tabuľku prekladu", podľa ktorej sa dozvieš ktorá vôňa je ktorá. Ale s takými dílermi som sa stretla len 2x, nie je ich tak veľa.

sissy27
6. mar 2015

@gwynet zas budem raz za zlú, ale podľa mňa nič také ako dobrá imitácia neexistuje 😅 v dnešnej dobe už ani tie originálne vône nie sú tak strašne drahé, stačí si vyhliadnuť akcie či kúpiť tester... Okrem toho kvalitnej voňavky ti stačí použiť málo, takže balenie vydrží dlho, zatiaľ čo imitácia v lepšom prípade rýchlo vyprchá, v horšom budeš smrdieť ako stará kefa a v najhoršom skončíš na kožnom

ichbinich
6. mar 2015

Ja som tiez proti akymkolvek fakom. Plny suhlas so @sissy27, bohvie, co do tych imitacii leju, bala by som sa ich.
Ale v casopise Wienerin raz bol clanok o tom, ze ktore parfemy z drogerie, lacnejsie, vonaju ako ktore drahe, velke parfemy. Uz je to dlhsie, ale mozno ujo google nieco najde. A treba vystihnut akcie, mala si moznost pred Valentinom 😉

edita56
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jenifferka
6. mar 2015

Presne tiež som si kupila par krat parfem od tej spoločnosti FF ale teraz som ju vymenila
za taku španielsku De Ruy , mne to zase vyhovuje lebo v praci alebo v aute mam vzdy po ruke takuto
"imitacku " na také denne oblievanie 🙂 a vecer alebo tak si dam normalny parfem 🙂

lenocka12345
7. mar 2015

Môj názor - radšej z Avonu ako imitáciu. Aj tam sa dajú nájisť pekné parfémy a na nete oveľa lacnejšie. ja som to riešila tak že som si kúpila z fann - na nete zvyknú mať super akcie , a neliala som to na seba/to sa mi zdá nechutné keď to z niekoho razí / . Čiže aj spotreba bola nižšia, vôňa krásna a peniažky ušetrené 🙂

namornicka
7. mar 2015

@gwynet dnes dostaneš cez internet parfum za prijateľnú cenu, novinky sú trochu drahšie, ale taký, čo sa už dlhšie vyrába zvykne mať dobrú cenu. Samozrejme záleží aj od značky. Ak nájdeš "svoju" voňu, viac sa oplatí kúpiť vačšie balenie alebo tester. Originál vone sa zvyknú na koži rozvinúť a trochu sa aj menia, často sú príjemnejšie po hodine-dvoch od aplikovania, takyto gurmánsky zážitok ti fake neposkytne. Ak hľadáš naozaj že výhodnú cenu tak omrkni Yves Rocher, Oriflame alebo Avon. Aký typ vone máš rada? Možno ti tu baby poradia konkretnejšie.

zeriempizzu
7. mar 2015

@gwynet co tak neparfemovat sa ked nie su peniazky??
Ja sa napr neparfemujem vobec a v pohode prezijem, prezijes i ty!

lucka1222
7. mar 2015

Odporúčam stránku firmy Refan - predávajú vône inšpirované rôznymi parfémami, voňajú skvelo, dlho vydržia a nestoja veľa. Ak chceš, pošlem ti do IP ich adresu. Osobne vyskúšané 🙂

gwynet
autor
8. mar 2015

Všetkým ďakujem nakoniec som sa rozhodla podľa Jenifferky pre De RUY , majú fakt veľký výber a na tých strankach som našla aj 100% arganový olej za perfektnú cenu !!!

wilagrande
1. feb 2017

Viem ze je to stara zalezitost ale...neznasam ked da autor otazku ci take onake existuje a vy nieze by ste na otazku odpovedali tak sa zacnete povysovat...jasne napisala ze na drahe nema tak zhana alternativu(pre koho by ich potom vyrabali ze)??? Zamyslite sa nad sebou zeny !!!

@gwynet zlatik su...napr...la rive,j fenzi kupis aj c drogeriach aj online s popisom ktora je aka napodobnenina tiez mam doma drahe ale mam aj tieto a nehanbim sa za to a vonaju identicky ale nie az tak dlho kedze maju viac alkoholu ako esencii ale vona rovnaka nenechaj sa odradit...

dasenka7
3. jún 2019

Ahojte, niekto skusenosti s parfumami zo stranky defrance.vip?manzelovi telefonovala nejaka pani a on to pravda musel objednat za 40 €..tak ci to radsej neprebrat?

mius.brcko
20. sep 2019

@dasenka7 aj mne prave volala pani z defrance.vip a ze si mozem za polovicnu cenu kupit parfem a k tomu dostanem jeden zadarmo - top akcia... ale nikde sa neviem docitat co su to za parfemy a ake maju s nimi ludia skusenosti.. mate nejake skusenosti?

andrejka_m
6. nov 2019

@mius.brcko dobrý deň ako ste doriešila tie parfumy? Objednala ste ich? Mne volala dnes

petuska123
12. nov 2019

@dasenka7
@mius.brcko
@andrejka_m ja som si to objednala a už mi to aj prišlo. Pánska vôňa je dobra ale ta dámska nič moc ja som chcela sviežu vôňu a mne sa vôbec nepáči chcem to vrátiť ak sa to da

katkakiz
27. nov 2019

@petuska123 no mne tiež prišlo a určite to chcem vrátiť aj keď som krabičku otvorila, na ich stránke som čítala obchodné podmienky a je tam možnosť vrátenia dokonca aj formulár na odstúpenie od zmluvy. Len dúfam, že nebude problém s tou otvorenou krabičkou. Za mňa len toľko, že posledný krát som kupovala mačku vo vreci a už nikdy viac sa na také niečo nedám nalákať. Okrem toho od parfému to ma poriadne ďaleko, tie sa nikdy nepredávajú s rozprašovačom ako tieto.

12marec
27. nov 2019

Jednoznačne Yodeyma. Yodeymaparis.sk. Poznám to, 100% spokojnosť. Viem to, lebo som u nich pracovala 🙂 Doteraz mám doma asi 20parfumov :D

wiwi285
8. mar 2021

@katkakiz Dobrý deň, chcem sa spýtať podarilo sa Vám vrátiť parfém?

katkakiz
8. mar 2021

@wiwi285 dobrý deň, áno poslala som späť hoci boli otvorené už a vrátili mi peniaze, bola som milo prekvapená

wiwi285
9. mar 2021

@katkakiz Ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂

lubiss
9. mar 2021

jasom objednala pred vianocami z parfemplus lebo kamoska krasne intenzivne vonala gucci guilty a ona ze to ma odtialto..tak som objednala rovno 3 a teda musim povedat ta podobnost bola 98 percentna lebo som tie vone poznala a vydrz ani nehovorim...cize nelutujem akurat mam 3 100vky a mozem sa v tom kupat :D

momikanika2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
momikanika2
19. aug 2021

@katkakiz dobrý deň, prosím vás balíček ste poslali hneď aj s odstúpením od zmluvy? Ja som tiež voňavku otvorila ale neohúrila ma tak by som ju tiež chcela vrátiť..snáď tiež nebude problém..

katkakiz
20. aug 2021

@momikanika2 áno poslala som to hneď aj s formulárom, bola som zmierená aj s tým, že peniaze už neuvidím ale našťastie poslali späť... boli to dve parfémy a obidve som otvorila...🙂

momikanika2
21. aug 2021

@katkakiz aha super, lebo písala som im mail a vôbec neodpisujú..tak ďakujem Vám za info 🙂pošlem im to na adresu aj s formulárom a uvidím snáď sa peniažky vrátia aj mne..

barborka721
4. nov 2021

@katkakiz dobrý deň, akú máte skúsenosť s vrátením ?

katkakiz
5. nov 2021

@barborka721 Peniaze mi vrátili aj napriek tomu, že boli parfémy otvorené...tak super 👍😉

luna379
5. nov 2021

Ja som si objednala z toho krásne vúne, či nejak tak a akože voňajú rovnako ako originály, ale vydržia veľmi chabo...