Ignorácia zo strany ľudí

26. apr 2023

Ahojte,chcela by som poznať váš názor poprípade radu,celý život mi vadí jedna vec,že mám málo kamarátke pritom som fakt človek ktorý sa snaží o iných zaujímať,som prajna,nikoho neohovaram,nikomu neublížijem no stále mám pocit že ma ľudia ignorujú chodím na vysokú školu a ako bavia sa so mnou normálne spoluziacky ale mám veľa krát pocit že keď niekde niečo hovorím tak to ľudia prepocuju,mám pocit ako keby som ľuďom bola nesympaticka stále keď som si našla nejakú kamarátku iba ja som bola tá čo ich stále volala vonku a podobne ,proste mám pocit že ľuďom niesom sympatická ale vo vzhľade nie je problém si myslím lebo vravelo mi dosť ľudí že som pekná mám aj frajera ale predsa tie kamarátky chýbaju na pokecanie,kávičku.. chcela by som počuť váš názor že prečo to tak môže byť poprípade,rady ďakujem 🙂

andreatytler
26. apr 2023

Mam to presne tak isto. Do bodky vsetko rovnake. Vela ludi ignoruje ked nieco poviem. Ale mam zopar ludi, a oni ma nikdy neignoruju. Tak som to prestala riesit a stretavam sa len s nimi. Hladaj dalej. Najdes si nejaku spriaznenu dusu a ona a ignorovat nebude.

janulka1802
26. apr 2023

Aj ja som taká, ale najlepšiu priateľku mám, resp. dve také veľmi blízke. Ale ja ani netúžim mať viac kamarátok, ako mán, proste nejdem po kvantite. Ja chcem v priateľstve úplnú dôveru a tú mám. To mi stačí.

kittykat22
26. apr 2023

prihlas sa niekam na sport - do klubu. Tam sa ludia hromadne stretavaju a potom spolu chodia von.

levandula7
26. apr 2023

ono nestačí byť prajný a nikomu neubližovať a nikoho neohovárať :D treba mať aj trochu čaro osobnosti, charizmu, story-telling skills, vedieť zaujať. a so vzhľadom to neveľmi súvisí 🙂

bloger
26. apr 2023

Ty si v pohode a nič meniť nemusíš. Ostaň taká aká si. Tí správny ľudia si ťa všimnú. Ani nevieš komu môžeš spríjemniť deň. Možno len svojím úsmevom.

svetlonos
26. apr 2023

Ahoj,
a co si robila do teraz? Ja mam jednu super kamosku zo skolky, spolu aj na zs, tam som nasla dalsie dve. Zo strednej mam jednu a nasledne z prace 4. Vidime sa zriedka teraz ale hocikedy oklecame aspom cez telefon. Kde bola chyba doteraz?
Casom si najdes, no bolo by fajn zistit, preco si do teraz nikoho nemala- kamosku myslim.

reanda
26. apr 2023

skus nic neiniciovat.. pockaj si, az niekto o teba prejavi zaujem a az potom reaguj.. a nebud prilis snaziva

vakaveronika
4. jún 2023

môže byť, že ti zavidia